Gaziantep'te Neslihan ile Güdret'in muhteşem nikah töreni

Gaziantep'te Neslihan ile Güdret'in muhteşem nikah töreni
"Türkiye Medikal sektörünün önde gelen firmalarından birisi olan Gazi Grup Yönetim Kurulu Başkanı iş insanı Mehmet Dal'ın güzel kızı Neslihan ile İsmayılov ailesinin yakışıklı oğlu Güdret yapılan muhteşem Nikah töreni ile evlendiler."

Gaziantep Ticaret Odası Meclis başkan yardımcısı Mehmet Dal'ın Uluslararası ticaretle uzmanı olan kızı Neslihan Dal ile Azerbeycanlı Ticaret Uzmanı Bakü'lü İsmayılov ailesinin oğlu Güdretİsmayılov'unNikah törenine Gaziantep'in iş dünyası, siyasetçileri, Medikal Sektörünün önde gelenleri, Sağlık sektörünün önde gelen temsilcileri, gelen ve damadın yakınları ve davetliler katılırken, genç çiftini nikahına 6 önemli isim birden şahitlik etti.

Şahinbey Belediyesi Nikah salonunda Oldukça sade bir davetli topluluğunun huzurunda genç çiftin nikah şahitliklerini Şahinbey Belediye Başkan vekili Cuma Güzel, Gaziantep Ticaret Odası Meclis Başkan yardımcısı Mithat Tümer, Doç. Dr. Yakup Durmaz, Prof. Dr. Hasan Koçoğlu, Remzi Dal, Neriman İsmailova ve Sadrettin Dai yaptılar. Yeni çiftlerinevlilik cüzdanlarını damada teslim eden Belediye Başkan Yardımcısı Güzel, “Gençlerimize, ömür boyu sürecek bir evlilik, sağlık, mutluluk ve huzur diliyorum. Her iki aileye de hayırlı ve uğurlu olsun” dedi.

Nikahın ardından, basın mensuplarının neler hissettiğini sorduğu Gaziantep Ticaret Odası Meclisi Başkan Yardımcısı iş insanı Gazi Grup Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Dal kendilerini yalnız bırakmayan konuklarına teşekkür ederken, duygularını da “Bugün çok sevinçli, bir o kadar da heyecanlıyız. Ailecek, evladımızın birinin daha mürüvvetini görmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Kızımız Neslihan ile damadımız Güdrat ömür boyu sürecek bir birlikteliğe evet diyerek hayatlarını birleştirdiği bu özel günümüzde, bizi yalnız bırakmayıp mutluluğumuza mutluluk katan tüm dostlarımıza ve sevenlerimize teşekkür ederiz.” diyerek dile getirdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.