Şahinbey'in projelerine tam not

Şahinbey'in projelerine tam not
AK Parti Gaziantep Milletvekilleri, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, AK Parti Gaziantep İl Başkanı Eyup Özkeçeci ve AK Parti Şahinbey İlçe Başkanı Av. Hasan Teke katılımıyla Şahinbey Belediyesi’nde 2021 yılı Yatırım ve Projeleri İstişare ve Değerlendirme toplantısı düzenlendi.

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu’nun ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantıda, Şahinbey Belediyesi’nin yeni dönemdeki proje ve yatırımları konuşuldu.
Şahinbey Belediyesi, proje ve yatırımları ile Türkiye’de örnek teşkil etmeye devam ediyor. Alt yapı ve üst yapı belediyeciliğinin yanı sıra sosyal projelere önem veren, tarım ve hayvancılığı gelişimine destek olan Şahinbey Belediyesi, pandemi döneminde de vatandaşının yanında oldu. Çalışmalara ilişkin yapılan çalışmalar devam ederken Şahinbey Belediyesi’nde 2021 yılı Yatırım ve Projeleri İstişare ve Değerlendirme toplantısı düzenlendi.
YATIRIMLAR MASAYA YATIRILDI
AK Parti Gaziantep Milletvekilleri Derya Bakbak, Ahmet Uzer, Nejat Koçer, Müslüm Yüksel, Mehmet Sait Kirazoğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, AK Parti Gaziantep İl Başkanı Eyup Özkeçeci ve AK Parti Şahinbey ilçe Başkanı Hasan Teke katıldı.
PROJELER TAKDİR TOPLADI
Tahmazoğlu başkanlığında gerçekleştirile toplantıda, 2020 yılı yatırım ve projelerine ilişkin sunum yapıldı. Takdir toplayan projelerin ardından 2021 yılı yatırım ve projeleri ele alındı. Şahinbey Belediyesi’nin yeni dönem yatırım ve projeleri, toplantıya katılanlardan tam not aldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.