Meral Akşener İYİ Parti'nin 6 şehir adaylarını açıkladı!
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin grup toplantısında önemli açıklamalarda bulunuyor.
Akşener'in açıklamalarından satır başları:
Bu salonu bize özellikle verdiler dolduramayalım diye. Ama Allah hepinizden razı olsun. Türkiye'nin her yerinden, her hafta toplandınız geldiniz ve bizimle inatlaşmanın ne denli önemli olduğunu gösterdiniz.
Öylebir medya duvarıyla karşı karşıyayız ki, birkaç TVdışında sözlerimizi veren yok. Türkiyegerçeği bu. 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günüydü. Mesleğini hakkıyla yapan tüm basın çalışanlarını kutluyorum. Cumhurbaşkanı son 16 yıldır uyguladığımız reformlar basının özgürlükçü yapıya kavuşmuştur dedi. Şaka gibi. Burası neresi bilmiyorum ama Türkiye olduğunu sanmıyorum.
İYİ Parti bugünlere ambargoları aşarak geldi. Söyleyecek sözü olan ne yapar eder milletine ulaşır. Hakikat er geç ortaya çıkar hak yerini bulur. İYİ Parti cesaretle emekle alın teri ve inançla buralara gelmiştir. Ekranlarda 24 saat bizi gösterin diyecek halimiz yok. Ne yaparlarsa yapsınlar biz bir yolunu bulur sözümüzü milletimize ulaştırırız.
İktidar hakikatin önüne ne duvar örerse örsünmilletimiz er ya da geç olanı görüyor. Milletimizin gerçek gündemi ekonomi. Neden? Çünkü gerçeğin kendisini yaşıyor. İktidar istiyor ki herkes onların anlattıklarını konuşsun. Milletin gündemi aş, iş, ekmek. Tablo ortada. Enflasyon 16 yıl aradan sonra yüzde 20'nin üzerinde. Resmi makamlara göre 4 milyon işsiz var. İş bulmaktan ümidini kestiği için başvuru yapmayanları da eklediğinizde rakam 6 milyona ulaşıyor.
MİLLETİMİZİ ALDATMAYIN: Geçenlerde 100 kişinin alınacağı iş için tam 4 bin kişi müracaat etti. Damadın dengelendik dediği manzara bu. Milleti kandırmak için eski rakamları sunuyorlar. Milletimizi aldatmayın diyorum. Türkiye için taş üstüne taş koyan her kimse Allahrazı olsun. Cumhuriyet tarihinde yapılan ne varsa yakıp döküyorsunuz. Dünya ekonomileri büyürken biz de büyümüşüz. Havuzun suyu yükselirken biz de yükselmişiz. Millete masal anlatmaktan vazgeçin. Her şey bu kadar güllük gülistanlıksa neden her hafta sürekli yeniekonomik paketler açıklıyorsunuz'¦
İŞLER İYİYE GİTMİYOR: İşler iyiye gitmiyor. Bu paketlerin hiçbiri de çözüm olmuyor. Ekonominin dümenindekiler bu işi bilmiyor. Ülkede tarımın hali ortadayken, Ziraat Bankası'nın borazan müteahitlerin, yandaş medyanın, spor kulüplerinin desteklenmesi için kullanılması yazıktır ayıptır günahtır. Spor takımlarına destek için mi yoksa kendi kurdukları takımların milyonlarca dolarlık transferleri için mi bu kaynağı ayırıyorlar bilemiyoruz. İstihdamı, üretimi artırmadıkça her hafta paket açıklamak zorunda kalırsınız. Damat bu işlerden anlamaz ama bunlar seçime kadar zaman kazanılması için yapılan yatırımlardır.
BURADAN UYARIYORUM: Pırlantadan vergi alınmazken kitaptan yüzde 18 vergi alınıyor. Vergi de ve gelir de adalet Türk milletinin mutlaka gözetmesi gereken bir haktır. Bugüne kadar yaptığımız çağrılarda asgari ücret zammı gerçekleşti. 24 Haziran seçimlerinden önce, düşmüş kredi ve kredi kartı borçlarını biz devlet olarak satın alacağız dedik. Bize kaynağı nereden bulacaksınız dediler. Bize inanmadılar ama bugün daha küçük çaplı bir işi yapacaklarını açıkladılar. Buradan uyarıyorum.Kaynağı doğru bulmanız lazım.
31 MART SORUMLULUĞUN TESCİLLENECEĞİ TARİH OLACAK: Cumhurbaşkanı cari açık azaldı dedi. Tamam da paramız pul oldu pul. Ben size doğruyu söyleyeyim. Dövizdeki artış nedeniyle ithalat yapamaz hale geldik, cari açık azaldı. Bunu başarı gibi anlatıyorlar. Güçlü bir Türkiye için ihtiyacımız olan her şeye sahibiz. İYİParti Türkiye'yi çıkışa götürmek adına sorumluluğunun farkındadır. İnşallah 31 mart bu sorumluluğun tescilleneceği bir tarih olacaktır. Türkiye'yi iyi belediyecilikle buluşturacak adaylarımız yanımızdalar'¦Sizleri onlarla tanıştırmak istiyorum.
Sakarya: Cihan Kolip
Konya: Oğuz Şimşek
Kocaeli: Serdar kaman
Kastamonu: Levent Dikmen
Ağrı: Taner Söylemez
Rize: Yakup Özcan
Güneysu: Sefer Özel
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.