Kedi Kumları

Kedi Kumları
Kedi Kumları

Evinizde beslediğiniz kediler için sahip olmanız ihtiyaç duyulan kedi aksesuar ve bakım ürünleri içinde kedi kumu da yer almıştır. Kedi kumları, kedi beslediğiniz evde kesinlikle bulunması ihtiyaç duyulan bakım ürünlerindendir. Bir çok pet markasının piyasaya sürdüğü kedi kumu çeşitleri bulunur. Kedi kumu seçiminde markaların kalite kuralları dışında kedinizin fizyolojik özelliklerini de göz önünde bulundurmak yararlı olacaktır. İnternet üzerinden bütçenize en ideal fiyatlarla hızlı ve emin alışveriş yöntemlerini kullanarak kedi kumu satın almak istiyorsanız, firmamızın kurumsal web sitesini kullanabilirsiniz. İnternet sitemizde bulunan kedi kumu kategorileri arasında siz de kendi kedinizin en çok seveceği ve kolaylıkla kullanacağı kedi kumu çeşitlerini bulabilirsiniz.

Kullanışlı ve pratik Kedi Kumları

Bilindiği gibi kedi kumlarının pek çok farklı çeşidi ve markası bulunur. Evcil hayvanınızın gün içerisinde rahatlıkla tuvaletini yapabilmesi için en uygun kedi kumunu seçmeniz büyük örutubet taşımaktadır. Doğru kedi kumu seçimi yapmış olursanız, kediniz memnun kalacağı için hela yapma mevzusunda herhangi bir sıkıntı yaşamazsınız. Sadece kedinize uyumlu kedi kumu tercihinde bulunmazsanız beklemediğiniz sorunlarla karşılaşmanız kaçınılmaz olmaktadır.

Kedi kumları çoğunlukla betonit, sepiolite ve diatomit biçiminde kimyasal bileşenlerden üretilen kedi bakım ürünleri içinde yer verilmiştir. Kedi kumu, adından da anlaşılacağı üzere evinizde kedinizin kum içerisine tuvaletini yapabileceği bir alan oluşturmanızı sağlamaktadır. Kedinizin tuvalet ihtiyacını giderirken hijyenik bir ortamda keyifle tuvaletini yapabilmesinde etkili olan en önemli ürünlerin başında kedi kumları gelmektedir. Silika kedi kumları, hijyenik bir tuvalet ortamı yaratmasının beraberinde kedinizin hela alışkanlığı kazanmasında da önemli bir rol üstlenmektedir.

Kedi Kumu Kullanmanın Avantajları

Tarihte ilk kere 1940’lı senelerde emici kil kullanarak buluş edilen kedi kumları, o tarihten bu güne gelişim göstererek çok daha pratik bir kedi bakım ürünü haline gelmiştir. Kedi kumu kullanmanız halinde kediniz yavruyken bile tuvaletini nereye yapması gerektiğini çok basit şekilde anlayacak ve wc eğitimini hızlı bir süreç içinde tamamlamış olacaktır. Bunun beraberinde ortamın hijyenik olması, kedinizin hela ihtiyacını karşılarken halinden memnun olması biçiminde avantajlar da kedi kumu kullanımıyla elde edilmiş avantajlardandır. Siz de kedinize hela ihtiyacını karşılaması için hem kullanışlı bununla birlikte hijyenik bir ortam sunmak istiyorsanız, muhakkak nitelikli materyallerden üretilmiş kedi kumlarına haiz olmanız gerekiyor. Bunun için ihtiyacınız olan en ideal fiyatlı ve en nitelikli kedi kumu çeşitlerini firmamızın geniş ürün yelpazesi içinde bulabilirsiniz.

Kedi Kumu nasıl Olmalıdır?

Kedi kumları, farklı maddelerden üretilebilmektedir. Piyasadaki kedi kumlarının geneline bakılmış olduğunda bentonit, sepiolite ve diatomit gibi maddeler kullanılarak kedi kumları yapım edilmektedir. Satın almayı organize ettiğinüz kedi kumunun kalitesi hakkında daha önce düşünce sahibi olabilmeniz için bazı kriterlere hakim olmanız gerekiyor. İyi bir kedi kumunda kesinlikle bulunması gerekli olan temel özellikler şunlardır:

• Kedi kumu iyi bir halde topaklanmalıdır. Topaklanan kedi kumunun temizliği çok daha kolaydır. Her gün düzenli şekilde temizlik yapacağınız için ergonomik bir biçimde temizleme yapmak kedi sahiplerine avantajlı olmaktadır.

• Kedi kumunun ne olursa olsun antibakteriyel özelliğinin bulunması gerekir. Zararlı bakterileri kendi bünyesinde ayrıştırıp yok eden kedi kumları tercih edilmelidir.

• Sıvıyı iyi şekilde emmelidir. Organik kedi kumu bu özelliği nedeniyle dikkat çekmektedir. Kedi tuvaletinde biriken sıvıyı emip topaklanması temizlik ve hijyen avantajı sağlar.

• İyi bir kedi kumu toz çıkarmayan özelliğe haizdir. Kedinizin daha sağlıklı ve hijyenik bir biçimde tuvalet ihtiyacını gidermesi için kedi kumunun toz çıkarmaması gerekir.

• Kedi kumu organik bileşenlerden oluşmalıdır.

• Kedi kumunun tanecikleri ne çok ince ne de çok kalın olmalıdır. Orta ayarda tanecik büyüklüğü bulunan kedi kumları en uygun tuvalet ortamı sağlamaktadır.

• Kedi kumu nitelikli olduğu takdirde kötü kokuyu içerisine hapseder ve etrafa yaymaz.

Kedi Kumu iyi mi Temizlenir?

Bu tür özelliklere dikkat ederek siz de kediniz için ihtiyacınız olan en nitelikli kedi kumlarına tek tıkla ulaşabilirsiniz. Kedi aksesuarları içinde en çok satın alınan ürünlerden kabul gören kedi kumlarını, dünyanın en nitelikli ve güvenli markalarının ürettiği kedi kumlarından satın almak istediğinizde firmamızı tercih edebilirsiniz. Alan kişi memnuniyetine özel önem veren firmamız bünyesinde her bütçeye ekonomik fiyatlarla nitelikli ve kullanışlı kedi kumları satışa sunulmaktadır. Naturel kedi kumları temizliği de çok merak edilen konulardan birisidir. Son derecede rahat olan kedi kumu temizliğinde kedi kumu küreği ile topaklaşan kumu alıp atmanızdır. Böylelikle kumu eşelemeye gerek kalmadan bir tek topaklaşan kumları çıkararak hijyenik bir ortam sağlayabilirsiniz.

Daha fazla kedi kumu ve diğer kedi ürünleri için petkedi’yi ziyaret edebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.