Başkan Sarı'dan Özkeçeci'ye ziyaret

Başkan Sarı'dan Özkeçeci'ye ziyaret
"Nizip Belediye Başkanı Mehmet Sarı, AK Parti Gaziantep İl Başkanlığı görevine yeniden seçilen Mehmet Eyüp Özkeçeçi’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundu."

AK Parti Nizip İlçe Başkanı Mehmet Fatih Uzunaslan, AK Parti Nizip Kadın Kolları Başkanı Bedriye Gül İmamoğulları ve AK Parti Nizip Gençlik Kolları Başkanı Mesut Hüseyin Ataoğlu’nun da eşlik ettiği ziyarette, Özkeçeci ile bir araya gelen Başkan Sarı, Özkeçeci ve parti yönetimine hayırlı olsun dileklerini ileterek şu sözlere yer verdi.
‘’Yapılan kongre ilimize ve memleketimize hayırlı olsun. Sayın başkanın üstlenmiş olduğu bu görevi başarı ile sürdüreceğinden hiç kuşkumuz yok. Görevinizin ağırlığının da bilincindeyiz. Bizler de bu ağır görevde her zaman başkanımızın destekçisi olacağız bu vesileyle başkanımıza ve yönetimine hayırlı olsun dileklerimizi iletiyor kendilerine başarılar diliyoruz’’ dedi.

AK Parti Nizip İlçe Başkanı Mehmet Fatih Uzunaslan ise, İlçe teşkilatında görevli tüm yönetim ile partiyi bir adım daha ileriye götürebilmek için verilecek her türlü göreve hazır olduğunu ifade ederek Özkeçeci ve yeni yönetimine hayırlı olsun dileklerini iletti.
AK Parti Gaziantep İl Başkanı Mehmet Eyüp Özkeçeçi ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkürlerini sundu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.