Gafsad’ta Bayrak Değişimi

Gafsad’ta Bayrak Değişimi
Gafsad’ta Bayrak Değişimi

Gaziantep Fotoğraf Sanatı Derneği (GAFSAD) olağan Gelen Kurulu, Gaziantep Ticaret Odası Toplantı Salonunda gerçekleştirildi. Genel kurulda Hasan Yelken yeniden başkan seçildi.

Gaziantep’in ilk fotoğraf derneği GAFSAD, pandemi kısıtlamalarının kalkmasıyla birlikte olağan genel kurulunu gerçekleştirdi. Gaziantep Ticaret Odası Toplantı salonundaki kongrede Hasan Yelken başkan seçildi.

Hasan Yelken’in başkanlığa seçildiği kongrede, Duygu Hıdıroğlu ve Yakup Yener başkan yardımcılığına seçilirken, Fehmi Çengel, Müslüm Yaşargün, Halil Gül ve Tuncer Nazlı yönetim kurulu üyeliklerine seçildiler. Denetim Kurulu üyeliklerine ise Ali Çekemata, Hıdıt Özçift ve Abdullah Bulut seçildi. Disiplin kuruluna ise Ömer Işık, Rahşan Karagül ve Ali Çekemata seçildi

Gaziantep Fotoğraf Sanatı Derneği (GAFSAD) Yönetim Kurulu başkanı Hasan Yelken, pandemi nedeniyle azalan dernek etkinliklerinin yeniden ivme kazanacağını söyledi. Yelken ‘Yaklaşık bir yıldan bu yana azalan etkinliklerimiz yeniden kaldığı yerden devam edecek. Fotoğraf gezilerimiz, kurslarımız, gösterilerimiz artarak devam edecek. Özellikle zoom üzerinden duayen fotoğraf sanatçılarını konuk ederek tecrübelerini dernek üyelerimize aktarılmasını sağlayacağız.’’ Dedi.

Fotoğrafı seven ve gönül veren herkesi GAFSAD’a beklediklerini anlatan Yelken, fotoğrafın geçmişi ve günümüzü geleceğe taşıyan önemli bir veri olduğunu dile getirdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.