Hayatımı kaybetmek istemiyorum

Hayatımı kaybetmek istemiyorum
Hayatımı kaybetmek istemiyorum

Süper Lig'in 28. haftasında Çaykur Rizespor, deplasmanda Hes Kablo Kayserispor’a 2-1 mağlup oldu. Maçın ardından Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Marius Sumudica değerlendirmelerde bulundu.

Gaziantep Futbol Kulübü’nden olaylı bir şekilde ayrılarak Çaykur Rizespor’a giden Marius Sumudica, aradığı çıkışı ve mutluluk orada bulamadı. Son olarak deplasmanda Kayserispor’a yenilen Çaykur Rizespor’da Sumudica, görevi bırakma sinyali verdi. Ve maçtan sonra kulübede hayatını kaybetmemek istediğini dile getirdi.

“Hayatımı yedek kulübesinde kaybetmek istemiyorum”
Marius Sumudica: “Kariyerimdeki 20 senedir ilk defa bir takımı çıkışa geçiremedim. Bu beni üzüyor. Bu benim hatam, kimseyi suçlamıyorum. Ligin devre arasında almam benim hatamdı. Türkiye’ye teşekkür ediyorum. Rizespor taraftarlarından aldığımız kötü sonuçlardan dolayı teşekkür ediyorum. Yönetime, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Bize güveniyorlardı ama bugün bence yol ayrımına geldiğimizi düşünüyorum. Çünkü takımla benim aramda uyuşmazlık var. Hayatımı yedek kulübesinde kaybetmek istemiyorum.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.