Altunkaya’dan 1 milyon TL bağış

Hayırsever iş insanı Altunkaya Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Mahsum Altunkaya, Milli Dayanışma Kampanyası'na 1 milyon lira bağış ile destek verdi.
Altunkaya’dan 1 milyon TL bağış

Cumhurbaşkanlığı’nca ‘Biz bize Yeteriz Türkiyem’ sloganı ile başlatılan Milli Dayanışma Kampanyası'na Altunkaya Şirketler Grubu duyarsız kalmadı.

Hayırsever kimliğiyle bilinen Yönetim Kurulu Başkanı Mahsum Altunkaya da kampanyaya 1 milyon lira ile destek verdi.

Altunkaya Grubu, Gaziantep Valiliği’nin başlattığı Kalbe Dokun Gönül Kazan kampanyasına da ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırılmak üzere bin gıda kolisi yardımında bulunmuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.