Korkaklar zafer anıtı dikemez....!

Korkaklar zafer anıtı dikemez....!
Korkaklar zafer anıtı dikemez....!

Şumudica, Pazar günü kovuldu.
Pazartesi günü Erdal Güneş takıma antreman yaptırdı.
Salı günü sabah takımla çalıştı ve öğleden sonra Konya'ya gidildi.
Çarşamba günü kupa maçına çıkıldı ve Gaziantep'e dönüldü.
Bugün Perşembe yani dört gün ve 96 saat geçmiş, Şumudica kovulalı, Erdal Güneş takımla birlikte olalı.
Bu süre zarfında Başkan Mehmet Büyükekşi biz Erdal'ımıza, evladımıza güveniyoruz, bu sezon onunla yola devam edeceğiz, mukavele imzalayacağız dediğini duydunuz mu ?
As Başkanlar Müslüm Özmen, Mahsun Altunkaya'dan biz Erdal Güneş'e bu camianın çocuğuna güveniyoruz, sonuna kadar arkasındayız dediğini duydunuz mu ?
Yöneticiler Cevdet Akınal, Erhan Özmen, Gürkan Tural, Cihan Koçer, Sedat Özdinç, Mesut Çakmak ve diğerlerinin Erdal Güneş futbol geçmişi, bilgisi ile bu işi başarır devam edecek dediğini duydunuz mu ?
Futbol Şube Sorumlusunun yani en başta onun kamuoyu önüne çıkıp Asım Atmaz'ın Hüseyin Kalpar, Nurullah Sağlam ve diğer Gaziantepli hocaların arkasında durduğu gibi Erdal Güneş'in arkasındayız dedi mi ?
Yani şu ana kadar aslında imza olmayan, basında güven duyuyoruz denmeyen, sadece emanetçi görüntüsü verilen bir hocaya ;
Futbolcular neden inansın ?
Şehir neden inansın ?
Taraftar neden inansın ?
Yerel basın neden inansın ?
Bu arada kulüpteki Galatasaray sevdalıları, kongre üyeleri bu kulübe İstanbul’dan Galatasaray tarafından gönderilen Ayhan Akman iki ay, Fatih İbradi dört ay ve şimdi Fatih Terim’in yardımcısı Levent Şahin senaryosu.
Bu kulüp Galatasaray’ın pilot takımı değil, olamaz....!
Haberiniz olsun....!
Tam yazıyı bitirirken TÜFAD Başkanımız İsmet Savcılıoğlundan harika bir mesaj geldi, sizinle paylaşarak bitirmek istedim.
Her hoca tercihi bir risktir. Ama kalfalar usta olamazsa, sanat ölür.
Bende diyorum ki ;
Korkaklar zafer anıtı dikemez. Eğer şimdi kozmopolit denilen şehir 1920’lerde korksaydı, Fransızlara tanksız, topsuz, tüfeksiz direnmesiydi şimdi sadece kalemizin üzerinde değil, belki de Türkiye’nin üzerinde ay yıldız olmazdı.
Bunu Atatürk söylemedi mi ?
Valilikte, Belediyede, kütüphanemizde esas olan kalbimizde şu yazmıyormu “ Ben gazianteplilerin gözlerinden nasıl öpmem ki, onlar sadece antepi değil, Türkiye’yi kurtardılar “

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.