GAZİANTEP FK PİNTO İLE KAZANIYOR

GAZİANTEP FK PİNTO İLE KAZANIYOR
GAZİANTEP FK PİNTO İLE KAZANIYOR

Gaziantep Futbol Kulübü, Portekizli Teknik Direktör Ricardo Sa Pinto ile yükselişe devam ediyor. Son olarak Denizlispor maçını üç puanla kapatan Kırmızı-Siyahlı ekip, Pinto yönetiminde 3. galibiyetini aldı. Gaziantep Pinto ile 4 galibiyet, 3 beraberlik alırken 5 maçta ise mağlup oldu. Topladığı 46 puanla çıkışta olan Gaziantep, Malatya deplasmanından da üç puanla dönmeyi hedefliyor.

SUMUDİCA UNUTULDU
Süper Lig’in 18. haftasında oynanan Sivasspor karşılaşmasından sonra Rumen teknik direktör Marius Sumudica ile yollarını ayıran Gaziantep Futbol Kulübü, bu teknik adamın ayrılışından sonra 15 puan topladı. Yeni hocası Ricardo Sa Pinto ile üst sıralarda tutunmayı başaran Kırmızı-Siyahlı takımın yükselişe devam etmek istediği görülüyor. Son olarak Denizlispor’u yenen Gaziantep Futbol Kulübü, Pinto ile 15 puan toplayarak Sumudica ismini unutturdu.

4 GALİBİYET, 3 BERABERLİK ALDI
Son olarak kendi sahasında Denizlispor’u mağlup eden Gaziantep Futbol Kulübü, Teknik Direktör değişiminden sonra 15 puan toplayarak yükselişini sürdürdü. Şu sıralar ligde 46 puanla 7. sırada yer alan Gaziantep Futbol Kulübü, Ricardo Sa Pinto yönetiminde üst sıralarda tutunmak istiyor. Sivasspor’a deplasmanda 2-1 mağlup olduktan sonra Sumudica ile yollarını ayıran Gaziantep FK, daha sonra Kayserispor maçını 2-1 kazandı. Kırmızı-Siyahlı takım Çaykur Rize’ye deplasmanda 3-0 mağlup olurken kendi sahasında Hatayspor ile 1-1 berabere kaldı. Pinto yönetiminde yükselişe geçmek için yola çıkan Gaziantep, Galatasaray’a 2-1, Karagümrük’e 2-0 mağlup oldu. Süper Lig’in 24. haftasında Göztepe’yi 2-0 mağlup eden Gaziantep FK, Trabzonspor’a 1-0 yenildi. Antalyaspor ve Konyaspor ile 0-0 berabere kalan Kırmızı-Siyahlı takım, Gençlerbirliği’ni 2-1 mağlup etti. Son olarak Beşiktaş’a 2-1 yenilen Kırmızı-Siyahlılar, kendi sahasında Denizlispor’u 2-0 mağlup ederek yeni teknik direktörü ile topladığı 15 puanla ligde 7. sıradaki yerini korudu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.