CHP Gaziantep'te şok!

CHP Gaziantep'te şok!
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Parti Yönetimi tarafından ani bir kararla Gaziantep İl Başkanı Hayri Sucu ve 9 ilçe başkanı ile yönetimlerinin görevden alınmasının üzerinden 2 aydan fazla bir süre geçmesine rağmen yeni yönetimler belirlenmiş değil.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Parti Yönetimi tarafından ani bir kararla Gaziantep İl Başkanı Hayri Sucu ve 9 ilçe başkanı ile yönetimlerinin görevden alınmasının üzerinden 2 aydan fazla bir süre geçmesine rağmen yeni yönetimler belirlenmiş değil. Gaziantepliler, yeni il ve ilçe bakşaknalırın atanmasını beklerken, Genel Başkan Kılıçdaroğlu’nun İl ve İlçelere Kayyım yönetimi atayarak kongreye gidilmesi yönünde karar alacağını belirtiliyor.

CHP Yönetiminin Gaziantep İl ve İlçe başkanlıklarına yapacağı atamalar merakla beklenirken, edinilen bilgiye göre; Genel Başkan Kılıçdaroğlu’nun İl ve İlçelere Kayyım yönetimi atayarak kongreye gidilmesi yönünde karar alacağını belirtiyor. CHP’nin Gaziantep’teki tüm yöneticilerini görevden almasının ardından aylar süren bekleyiş sürüyor. Partinin Gaziantep’te görevden aldığı isimlerin yerine yenisini atanmazken, görev bekleyen isimleri üzecek yeni bir gelişme yaşandı.

Geçtiğimiz hafta özellikle il başkanlığı için birçok isim ortaya atılıp, Genel Başkan Kılıçdaroğlu tarafından atamasının yapılacağı iddia edilse de partiye yakın kaynaklar bunun tam tersini belirtiyor. Kılıçdaroğlu’nun İl ve İlçelere yeni başkan ve yönetici atamak yerine 7’şer kişilik kayyım atayarak 45-50 gün içerisinde kongreye götürmelerini sağlayacağı belirtilirken, atamaların Şubat ayının sonunu bulabileceği ifade ediliyor. Bu gelişmeyle birlikte kongre süreci de hesaba katıldığında İl ve İlçe Başkanlığı koltukları yaklaşık 3 ay daha sahiplerini bekleyecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.