Usta oyuncu Müjde Ar'dan sevişme sahnesi itirafı: Allah'ın köftesi gibi!

Usta oyuncu Müjde Ar'dan sevişme sahnesi itirafı: Allah'ın köftesi gibi!
Brand Week İstanbul 2019'un açılış gününde onur konuğu olan usta oyuncu Müjde Ar, sevişme sahneleriyle ilgili olay açıklamalarda bulundu.

65 yaşındaki usta oyuncu Müjde Ar, Brand Week İstanbul 2019'un onur konuğu oldu. Ar, sevişme sahneleri hakkındaki açıklamalarıyla dikkat çekti.

''Filmler o zaman siyah beyazdı. Bir şey dikkatimi çekti. Kadın ve erkek sinemada el ele tutuşuyor, koşuyorlar. Bölüm bölüm rüzgarda saçlar uçuşuyor. Ondan sonra bir yakınlaşma oluyor. Erkek, kadını gayet yumuşak yere yatırıyor çimenlerin üzerine. Kamera o an yaklaşıyor üstünden öpüşürlerken kamera kayıyor ve kadının eli çimenleri yoluyor. 'Ne oluyor acaba ya' diyordum.

Bir de şey vardı, kırmızı gül düşerdi çimenlerin üzerine. Böyle bir şey! Anlayamadım tabi o yaşta. Daha cinsellikle ilgili merak işte çocuk nasıl olunuyor. Sonra anladım ben, dedim ki ben bu çimenleri koparmayacağım filmlerimde neyse o olacak. Hep şey sorulur 'Sevişme sahnelerinde ne oluyor?'

Hiçbir şey olmuyor. Çünkü öyle durumlar oluyor ki. Ben mesela çok ünlü aktör arkadaşlarımla filme başladık, küstük, bitene kadar küstük... Bırak aşık olmayı. Yani neticede egoları yüksek olan oyuncular bir iş için bir araya geliyorlar. 'Gözünü kapatınca öpüşürken ne hissediyorsun? 'diye soruyorlar. Banane! Allah'ın köftesi gibi gelir, ne hissedeceğim."

Yer aldığı reklam filmleri hakkında da konuşan Ar, ''1984 yılında fuar kolonyası reklamında oynadım. Reklam yasaklı. Çünkü TRT'nin tanımına göre yasaklanmasının sebebi bakışlarım. Reklam filminde müstehcen bakmışım. Ondan sonra bugüne kadar hiç reklam teklifi almadım. Oynadığım reklam firması battı. Dediler ki millet kadını izlemekten ürünü görmüyor. Ürünün önüne geçiyor." diyerek samimi itiraflarda bulundu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.