Anıl Uzun Youtube'da Bitcoin'in Geleceğinden Bahsedecek

Anıl Uzun Youtube'da Bitcoin'in Geleceğinden Bahsedecek
Anıl Uzun Youtube'da Bitcoin'in Geleceğinden Bahsedecek

Anıl Uzun, Bitcoin ve kripto para birimlerinin geleceği hakkında konuşmak için Youtube'da canlı bir yayına katılacak. Program 23.02.2021 tarihinde saat 21:00'de canlı olarak yayınlanacaktır.

Anıl Uzun, "BTC'nin geleceği konusunda büyük ölçüde iyimserim. Dalgalanmalar, para birimini gelecekte sağlam ve güvenilir bir finans kaynağı yapacak sancılı gelişmelerdir. Bitcoin 2021'de muhtemelen $50.000 sınırını aşacak.” görüşünde.

Anıl Uzun, kripto paralara pek çok kişinin şüpheyle yaklaştığını ancak trende direnmenin bir anlamı olmadığını belirtti. “Genel anlamda kripto paralara olan yönelimi bir örnekle açıklamak gerekirse; koronavirüs salgını Mart ayında başladığında Bitcoin’in değeri 4.000 doların altındaydı. O dönemden beri BTC’ye yatırım yapanlar bir kazanç sürecine girdi. Kripto pazarının öngörülemeyen bir pazar olduğunu kabul ediyorum, ancak BTC’nin çıkışı, insanlar ve şirketler arasında daha popüler hale getirdi.” diye devam ediyor.

“Fintech şirketleri tarafından BTC ve diğer kripto paraların kabul görür hale gelmesi ve günlük yaşamlarımızda yer edinmeye başlaması, Paypal'ı müşterilerinin koin paralarla işlem yapmaları için yeni geliştirmeler yapmaya itti. 2021 ve sonrasında kripto paraların daha yaygın hale geldiğini göreceğiz." diyor.

Anıl Uzun, altcoin gibi alternatif kripto varlıkları ve bunların da yakın gelecekte dominant satın alma araçları haline gelebileceğinden bahsedecek.

Anıl Uzun ayrıca Soru-Cevap bölümüne de katılacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.