İslahiye ilçesinde 3 gün içinde 940 vaka

İslahiye ilçesinde 3 gün içinde 940 vaka
CHP Gaziantep Milletvekili İrfan Kaplan, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’ya vaka artış hızı ile Türkiye genelinde 3. sırada yer alan Gaziantep’te yapılan filyasyon çalışmalarına rağmen düşmeyen vaka sayılarının yanında, yetersiz kalan hastane ve sağlık hizmetlerini ayrıca çevre illere sevk edilen hastaların mağduriyetini ve Covid-19 testlerinin neden herkese yapılamadığını sordu. Kaplan ayrıca Kaplan, İslahiye ilçesinde 3 gün içinde 940 vaka tespit edildiğini ileri sürdü.

CHP Gaziantep Milletvekili İrfan Kaplan, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’ya vaka artış hızı ile Türkiye genelinde 3. sırada yer alan Gaziantep’te yapılan filyasyon çalışmalarına rağmen düşmeyen vaka sayılarının yanında, yetersiz kalan hastane ve sağlık hizmetlerini ayrıca çevre illere sevk edilen hastaların mağduriyetini ve Covid-19 testlerinin neden herkese yapılamadığını sordu.

Milletvekili Kaplan, İslahiye ilçesinde 3 gün içinde 940 vaka tespit edildiğini belirterek, “Covid-19 vaka sayısında en hızlı artışın yaşandığı üçüncü ilimiz olan Gaziantep’te, virüs yayılma hızı kontrolden çıkmış durumdadır” diye konuştu

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.