2021 lacivert takım elbise modelleri

2021 lacivert takım elbise modelleri
2021 lacivert takım elbise modelleri

Lacivert renk olarak son yılların en trend renk seçenekleri arasında yer alıyor. Özellikle takım elbise seçimlerinde uyumlu tarzlar oluşturuyor. Farklı tonlarda, desenlerde ve kombinlerde 2021 lacivert takım elbise modelleri vitrinlerin en gözdeleri arasında yer alıyor. Farklı konseptlerde takımlar sunuluyor. Daha açık ya da koyu tonlarda uyumlar şıklık sağlarken özellikle ekose desenler lacivert takımlarda çok tarz kombinler oluşturuyor.

Lacivert Düz Renkli Takımlar

Lacivert resmi ve asil duruşu ile pek çok kıyafet konseptinde tercih edilir. Modern havası ve kullanışlı kombin parçası olması itibari ile de çok beğenilmektedir. Takım elbise seçimlerinde düz renkli modeller hem ofis hem de şık davetlerde kullanılabilecek sade ve seçkin bir imaj oluşturuyor. Takım elbiselerde genellikle yeleklerde yer alıyor. Lacivert takımlar içerisindeki gömlekler ise daha çok beyaz renkli olmaktadır. Daha özel konseptler için şal yaka modellerde renk tonu içerisindeki daha açık ya da koyu uyumlar kullanılır. Yelek tasarımı şık 2021 lacivert takım elbise modelleri de yaka kısmı yuvarlık olarak tercih edilebilir. Kruvaze modellerde de damatlık şeklinde kullanılabilecek şık tasarımlar sunulmaktadır. Şal yaka tasarımların yaka kısımlarının daha koyu tonlarda hazırlanması da takımların modellerine farklı bir hava katmaktadır.

Desenli Lacivert Takım Elbiseler

Ofis ya da casual şıklığı tamamlamak için desenli 2021 lacivert takım elbise modelleri tercih edilebilir. Ekose desenler lacivert renkler üzerinde çok şık uyumlar oluşturuyor. Özellikle aynı renk tonlarında kullanılan ekose desenler çok beğeniliyor. Takım elbiselerde genel olarak yelek modelleri ceket ya da pantolon ile aynı tasarımlarda tercih ediliyor. Ancak ekose desenlerde kullanılan renkler baz alınarak yakalanan uyumlarda farklı kullanım alanlarınız için hoş bir bütünlük oluşturuyor. Daha şık kullanımlar için desenler ve kumaş seçenekleri değişebiliyor. Özel tasarımlarda kullanılan özel kombinler şıklığınıza seçkin ve asil bir hava katıyor. Sonbahar kış kullanımlarında tercih edilebilecek ekose desenli kalın kumaş ile hazırlanan modellerde bulunmaktadır. Uyumlu kullanımlar için aynı desenlerde ya da desenli ceketlerle sade renklerde pantolonlar ile kombinlenen takım elbiseler kullanım alanlarında farklı bir imaj oluşturmanızı sağlayacaktır. https://www.wessi.com/lacivert-takim-elbise

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.