Şahinbey’den cami ihalesi

Şahinbey’den cami ihalesi
Şahinbey Belediyesi cami yapımı için ihaleye çıkıyor. Malazgirt Mahallesi’nde camii yaptıracak olan (http: Şahinbey Belediyesi inşaat için açık arttırma usulü ile ihaleye çıkacak.

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr internet sitesinde yayınlanan ilana göre, Malazgirt Mahallesi Camii ve WC İnşaatı Yapım İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek. Teklifler sadece elektronik ortamda EKAP üzerinden alınacak.

Son 10 yılda Gaziantep’e onlarca cami kazandıran Şahinbey Belediyesi bir cami de Malazgirt Mahallesi’nde yaptıracak caminin inşaat işi için ihaleye çıkacak olan belediye ihale şartlarını ve koşullarını Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr internet sitesinde ilan etti.

Yayımlanan ilana göre: Malazgirt Mahallesi Camii ve WC İnşaatı Yapım İşi Zemin Kat İnşaat Alanı : 665 ,15 m 2 ,1.Kat İnşaat Alanı : 444,42 m 2 Toplam İnşaat Alanı : 1109,57 m 2 betonarme olacak. İhaleyi kazanacak olan firma Yer tesliminden itibaren 240 (İkiYüzKırk) takvim günü içinde işi bitirmekle yükümlü olacak.

İhale teklifi için son gün olarak 28 Ocak 2021 belirlenirken, açık arttırma usulü ile yapılacak olan ihale Şahinbey İlçe Beldiyesi- Encümen Salonu’nda yapılacak.

Detaylar için tıklayın

https://www.ilan.gov.tr/ilan/722113/ihale-duyurulari/yapim-isi-ve-insaat-ihaleleri/camii-ve-camii-wc- insati-yaptirilacaktir (https://www.ilan.gov.tr/ilan/722113/ihale-duyurulari/yapim-isi-ve-insaat- ihaleleri/camii-ve-camii-wc-insati-yaptirilacaktir)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.