İnşaat Müteahhitleri adayı Kantar

İnşaat Müteahhitleri adayı Kantar
Kantar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Kantar [GAİMDER] Gaziantep İnşaat Müteahhitleri Derneği başkanlığına adaylığını açıkladı.

6 yıl Gaziantep İnşaat Müteahhitler Derneği’nin başkanlığını yapan İbrahim Apa’nın aday olmadığı öğrenilirken, Mart ayının ilk haftasında yapılacak seçimlerde Gaziantep’in tanınmış inşaat Müteahhitlerinden ve yaptığı projelerle Gaziantep’e estetik katan Ömer Kantar’ın aday olduğu belirtildi. Kantar, “Gaziantep’e ve inşaat müteahhitlerine hizmet etmek için adayım’ dedi.

Kantar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Kantar [GAİMDER] Gaziantep İnşaat Müteahhitleri Derneği başkanlığına aday olduğunu açıklayan Ömer Kantar, “Yenilikçi inşaat müteahhitleri olarak mesleğimizin ve meslektaşlarımızın, ülkemiz ve memleketimiz adına itibarını ve müteahhitlik mesleğini daha iyi seviyelere taşıyabilmek için Gaziantep İnşaat Müteahhitleri Derneği’nin Yönetim Kurulu Başkanlığına aday olmaya karar verdim.

SORUNLARIMIZI BİLİYORUM

Sorunlarımızı biliyorum. Mesleğin içerisinden gelen birisiyim. Geçmiş dönemlerde, derneğimizin ve çatı kuruluşumuz İMKON’un yönetim kademelerinde görev yaptım. Şahsım ve ekibimiz, yönetime geldiğimiz takdirde tüm paydaş meslek odaları ile birlikte mesleğin en iyi seviyelerde temsil edilebilmesi ve mesleğimizin saygınlığının artırılması için gereken özveri ve emeği tüm gücümüzle vereceğiz.

CİDDİ SIKINTILAR YAŞIYORUZ

Özellikle son zamanlarda hepimizin bildiği üzere mesleğimizle ilgili ciddi sıkıntılar yaşamaktayız. Yaşanan bu sıkıntıların hem dile getirilmesi hem de çözümü yönünde tüm paydaşlarımızla birlikte çalışarak sonuç almak istiyoruz. Devamında sesimizin daha gür çıkması için Çevre Şehircilik Bakanlığı nezdinde çatı kuruluşumuz olan İMKON ile beraber mesleğimizi ilgilendiren konularda fikir paydaşı olmak istiyoruz. Bu konular ve mesleğimizi ilgilendiren tüm problemlerin çözümü için Gaziantep İnşaat Müteahhitleri Derneği yönetimine ekibimle beraber talibiz. Bu yolda bizim ile birlikte yürümenizi temenni eder, saygılarımı sunarım” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.