Smile Hair Clinic: Saç Ekimi Neden Tercih Edilir?

Smile Hair Clinic: Saç Ekimi Neden Tercih Edilir?
Erkeklerin korkulu rüyası olan saç kaybı ve kellik problemine kalıcı çözüm sunan saç ekimi cerrahi bir operasyondur.

Erkeklerin korkulu rüyası olan saç kaybı ve kellik problemine kalıcı çözüm sunan saç ekimi cerrahi bir operasyondur. Uzman doktorlar gözetiminde yapılan saç ekimi operasyonları kişiye özel planlanır. Saç ekimi sırasında öncellikle donör bölge belirlenir. Donör bölgede bulunan sağlıklı saç kökleri kontrollü bir şekilde tek tek toplanır. Saç seyrelmesinin görüldüğü yerlere ya da açık alanlara mikro cerrahi yöntemlerle nakil edilir. Saç ekimi operasyonu sayesinde hem kadınlar hem de erkekler psikolojik ve sosyal olarak kendilerini daha iyi hissederler. Estetik açıdan dolgun ve gür saçlara sahip olmak kişiyi mutlu eder. Saç ekimi fiyatları kullanılacak tekniğe ve malzemelere göre değişkenlik gösterir.

Neden Smile Hair Klinik

Smile Hair Klinik Türkiye’nin göz bebeği İstanbul’da safir saç ekimi yapan en önemli kliniklerden biridir.  Alanında global çapta tanınırlığa sahip olan Dr. Gökay Bilgin ve Dr. Mehmet Erdoğan tarafından yönetilen Smile Hair Klinik’te hastalarının memnuniyeti ön plandadır. Operasyonların tüm süreçleri doktorlar tarafından takip edilir ve operasyona dahil olan her bir ekip üyesi medikal eğitim almıştır. Bugüne dek farklı ülkelerden bir çok sayıda hastaya saç ekimi yapılmış ve başarılı sonuçlar alınmıştır.

Smile Hair Clinic: Saç Ekimi Neden Tercih Edilir?

Bir pazarlama aracı olarak ütopik sonuçlar vaat edilmez. Sizin  istekleriniz göz önünde bulundurularak olabilecek tüm olası senaryolar  önceden anlatılır, ekim yapılacak alanlara siz ile birlikte süreçler ve saç ekimi sonucunu etkileyen faktörler anlatılarak karar verilir. Bu sayede aylarca beklemenin sonunda  hayal kırıklığına uğramazsınız.

Smile Hair Klinik sağlığınıza önem verir, gelişebilecek bütün komplikasyonlara karşı hazırlıklıdır. Periyodik olarak tüm ekip acil yaşam desteği konusunda tekrarlayan eğitimler alır.

Saç Ekimi

Klinik ortamlarda uygulanan canlı kök nakili yani saç ekimi profesyonel anlamda yürütülür. Operasyon sırasında lokal anestezi kullanıldığı için hastalar ağrı hissetmezler. Saç ekimi işlemleri sayesinde birçok kişi hayal ettiği gür saçlara birkaç saat ya da seans sonra kavuşurlar.

Saç ekim operasyonları teknolojik cihazlar sayesinde son derece konforlu bir şekilde gerçekleşir. Ayrıca yaşanan bu yenilikçi gelişmeler sonuçların başarı oranını arttırmıştır.

Saç Ekimi Nasıl Yapılır?

Saç ekim operasyonları kişinin ihtiyacı doğrultusunda yürütülür. İşlemin süresi de ekim alanın genişliğine bağlı olarak değişir. Saç ekimi öncesi hastanın donar ve hedef bölgesi detaylı bir şekilde analiz edilir. En yeni ve en etkili yöntemler kullanılarak işleme geçilir. Saç ekimi sırasında kullanılan lokal anestezi hastanın ve işlemin konforunu arttırır. Donör bölgeden toplanan saç kökleri tek tek ayrıştırılır ardından hedeflenen bölgede açılan kanallara yerleştirilir. Greftlerin doğru açı ile yerleştirilmesi operasyonun başarısını artırdığı gibi istenilen sonucu verir.

Saç Ekimi Kimlere Uygundur?

Saç ektirmek isteyen hastaların en çok merak ettiği konuların başında saç ekim operasyonlarından kimler yararlanabilir. Genetik ve çevresel faktörlerden dolayı saç dökülme problemi yaşayan bay ve bayanlar saç ektirebilirler. Saç ekim işlemleri öncesinde yapılan tahlil ve tetkikler sonucunda hastaların operasyona uygunluğu kontrol edilir.

Saç Ekimi Temel Aşamaları

Saç ekimi operasyonlarında doğal bir görüntü elde etmek amacıyla tüm işlemler kontrollü bir şekilde yürütülür. Hasta ve doktor tarafından kullanılacak yönteme karar verilir. Saç ekimi operasyonu öncesinde ön saç çizgisi belirlenir ve kullanılacak greft sayısı saptanır. Ardından donar bölgeden alınan sağlıklı saç kökleri açılan kanallara özel cihazlar yardımıyla yerleştirilir. İşlem tamamlandıktan sonra hastalar hemen taburcu olabilirler.

Saç Ekimi Öncesi

Her cerrahi operasyon gibi saç ekimi öncesinde hastaların birtakım kriterlere dikkat etmesi gerekir. Bu doğrultuda kan sulandırıcı ilaçlar ve takviye ürünler kesinlikle bırakılmalıdır. Ayrıca iyileşme sürecinin hızlı bir şekilde ilerlemesi için alkol ve sigara gibi maddeler kullanılmamalıdır.

Saç Ekimi Sonrası

Ekilen saçlar yeni ekilen bölgeye uyum sağlamaya çalışırlar. Bu nedenle işlem tamamlandıktan sonra saç köklerini darbelere karşı korumak gerekir. 3 günden sonra hastalar doktor tarafından tavsiye edilen şampuan ve solüsyonlar yardımıyla hassas bir şekilde saç temizliği yapabilirler. Deride görülen kabuklanmalar 10. günden sonra tamamen dökülür. Saç ekimi operasyonlarında hastaların en çok tedirginlik yaşadığı dönem şok dökülme olarak adlandırılan ekilen saçların döküldüğü dönemdir. Bu durum tamamen geçicidir çünkü 3-4 ay sonra sağlıklı saçlar çıkmaya başlayacaktır.

Saç Ekimi Fiyatları

Saç ekimi fiyatları kullanılacak greft sayısına, kliniğin hizmetlerine, doktorun deneyimine ve kullanılacak yönteme bağlı olarak belirlenir. Saç ekimi fiyatları işlemin gerçekleşeceği bölgenin genişliğine, saçın kalitesine ve saçların göreceği işleme göre de belirlenir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.