GAZİANTEP FK’DA YÖNETİM HAREKETE GEÇTİ

GAZİANTEP FK’DA YÖNETİM HAREKETE GEÇTİ
OLAY SPOR’un “Gaziantep FK’da Köstebek Kim” başlığı altında gündeme taşıdığı haber sonrasında kulüpte yaşananlar baş döndürdü. WhatsApp grubundaki konuşmaların kamuoyuna sızdırılması sonrasında yönetimin alacağı karar merakla beklenirken WhatsApp grubundaki paylaşımları bir futbolcunun veya bir çalışanın paylaştığı ileri sürüldü. Yönetim gerekli tedbirleri alırken kulübün içindeki yazışmaları sızdıran isim aranıyor.

Süper Lige bu sezon çıkan ve başarılı bir ilk yarı geçirdikten sonra ikinci yarıda düşüşe geçen Gaziantep Futbol Kulübü’nde yaşananlar gün yüzüne çıkmaya başladı. Ligin ikinci yarısında düşüş yaşanırken Teknik Direktör Sumudica ve çalışanlar arasındaki problemler takımın sonuçlarına yansıdı.

WHATSAPP PAYLAŞIMI GERÇEKLERİ ORTAYA ÇIKARDI
Gaziantep Futbol Kulübü’ndeki sıkıntılar WhatsApp paylaşımlarının kamuoyuyla paylaşılmasından sonra gündeme geldi. Kırmızı-Siyahlı takımda teknik direktör Sumudica ile oyuncuların yazıştığı grupta olanları kamuoyuna aktaran ismin kim olduğu tartışma konusu olurken bu ismin bir futbolcu olduğu ileri sürüldü.

YÖNETİM GEREKENİ YAPIYOR
Gaziantep Futbol Kulübü Başkanı Mehmet Büyükekşi ve yönetimin Pandemi sürecinde takımdan ve kulüpten uzak kalmasına rağmen süreci iyi yönetmeleri dikkat çekerken, WhatsApp grubundaki yazışmalara ise önlem alacaklar. Yönetim kurulu WhatsApp grubundan sonra harekete geçerken önlemleri artırmaya çalışıyor. Kulüp içerisindeki yazışmaları paylaşan kişinin ise kim olduğu araştırılırken bu ismin futbolcu veya çalışan birinin oldu iddia edildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.