Tankini Modelleri

Tankini Modelleri

Bikini modellerinin mayodan baz alınarak tasarladığı tankini son zamanların en popüler parçaları içindedir. Göbek bölgesindeki güneş yanıklarından rahatsız olan bayanlar için tasarlanan ürünlerdir. Farklı kesim modelleri ile plajda rahatça kullanabilirsiniz. Tüllü ve püsküllü modeller sahilde ilgi çeker. Yaz güneşinde sahilde veya havuzda şezlonglara koyduğunuz tankini takımının görünümünle dikkat çekebilirsiniz

Desenli Tankini Modelleri

Farklı desen ve renklerde üretilen tankini modelleri daha çok yazın tercih edilir ancak kışın kapalı havuzlarda ve kaplıcalar, termal alanlarda da kullanılabilir. Birçok desen arasında fiziğinize ve zevkinize uygun olan modeller tercih edebilirsiniz. Bu desenler arasında çizgili, benekli, çiçek ve yaza uygun desenleri görebilirsiniz.

Dalgıç Kumaş Tankini Modelleri

Denizin tuzlu suyundan vücudunuzun zarar görmemesi için dalgıç kumaşlı tankini modellerini https://www.argento.com.tr/tankini-5 adresinden temin edebilirsiniz. Bu ürün ile gardırobunuzu renklendirebilirsiniz. Farklı renk ve desenlerde satışa sunulan modelleri zevkinize göre kombin edebilirsiniz. Genellikle şık ve rahat olduğundan yaz aylarının vazgeçilemez ürünüdür. Güneşlenirken göbek bölgesini güneşin zararlı ışınlarından tam anlamlıyla korur.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.