ALTIPARMAK : Şampiyonluk dikenli yollardan geçiyor

ALTIPARMAK : Şampiyonluk dikenli yollardan geçiyor
Spor Müdürümüz Mustafa Teke ile canlı yayına katılan Gaziantep Futbol Kulübü’nün eski hocası ve Hatayspor Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak, iki yıl üst üste şampiyonluk yaşadıklarını belirterek, üçüncü şampiyonluğu Hatayspor ile yaşayacaklarını söyledi. Tecrübeli teknik adam, “Şampiyonluğa giden yol güllük gülüstanlık değil” dedi.

GAZİANTEP’TE SIKINTILAR YAŞADIK
Gaziantep Futbol Kulübü’nde yaşadıkları şampiyonluğun kolay gelmediğini dile getiren Mehmet Altıparmak, burada yaşadıklarını tek tek sıralayarak, “Gaziantep Futbol Kulübü’nde yaşadığımız şampiyonluğun heyecanını şu anda bile yaşıyorum. Sıkıntılar oldu, zorluklar yaşadık ama dik durduk ve başardık. Şampiyonluğa giderken yılmadık, bıkmadık, yorulmadık. Çok sıkıntılı günlerde oldu ve başardık. Güllük gülistanlık olmadı. Çok çalıştık ve yılmadık. Sizlerde çok şeye şahit oldunuz ama sonuçta hedef şampiyonluktu ve onu gerçekleştirdik” diye konuştu.

ŞAMPİYONLUĞUN SIRRI ÇOK ÇALIŞMAK
Mehmet Altıparmak, Erzurum ve Gaziantep’ten sonra üçüncü şampiyonluğa çok yakın olduklarını dile getirerek, “Üç yıl üst üste takımları şampiyon yapmanın sırrı çok çalışmak. Sende beni yakından takip eden birisin ve zaman zaman seninle çok şey paylaştık biliyorsun. Ben yılmadan, yorulmadan ve işimi severek yapan biriyim. Şampiyonluğa giderken biz oynamak isteyenleri oynattık ve vazgeçilmez denen oyunculardan vazgeçtik” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.