Son Dakika! Gaziantep'te bir intihar daha... Genç kız canına kıydı!

Son Dakika! Gaziantep'te bir intihar daha... Genç kız canına kıydı!
Gaziantep adeta intiharlar şehrine döndü...21 Yaşındaki Babasının ölümü sonrası psikolojik sorunları olan İlayda 3. kattan atlayarak hayatını kaybetti."

Gaziantep'in Şahinbey ilçesi Beydilli mahallesinde yaşanan ve yürekleri burkan intihar olayında bir genç kız yine canına kıydı. 10 yıl önce trafik kazasında ölen babasının acısına dayanamayan ve psikolojik sorunlar yaşayan İlayda S. isimli genç kız evlerinin teras katından aşağıya kendini atarak yaşamına son verdi.

İntihar olayı Şahinbey ilçesi Beydilli mahallesi 41 sayılı evde meydana geldi. Babası Ali S.'nın 10 yıl önce elim bir trafik kazası sonucu hayatını kaybetmesi sonucu psikolojik sorunlar yaşayanİlayda S. iddiaya göre depresyon ilacı kullanmaya başladı ve kullandığı ilaçların bittiği ve yenisini yazdırmak için doktordan 3 gün sonrasına randevu aldığı öğrenildi.

Evde anne ve kardeşi ile birlikte yaşayan genç kız dün gece saat 22.00 sularında yasadığı evlerinin 3. katındaki damına çıkarak kendini aşağıya attı. Komşularının fark etmesi üzerine olay yerine polis ve 112 Acil sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerinde yapılan incelemenin ardından genç kızın hayatını kaybettiği öğrenildi.

Psikolojik sorunları nedeniyle intihar ettiği iddia edilen 21 yaşındaki İlayda S.'nın cansız bedeni otopsi yapılmak üzere Gaziantep Adli Tıp Kurumuna kaldırıldığı ve burada yapılan otopsinin ardından ailesine teslim edildiği öğrenildi.

Talihsiz kızın cenazesi 10 yıl önce trafik kazasında hayatını kaybeden babası Ali S.'nın yanına defnedileceği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.