Karantinadaki evler dezenfekte edildi

Karantinadaki  evler dezenfekte edildi
İlçe Hıfzıssıhha Kurulu Kurulu’nun kararıyla, 14 gün süre ile karantina altına alınan Adaklı ve Samandöken mahallerindeki bazı evler dezenfekte edild...

İlçeHıfzıssıhha Kurulu Kurulu’nun kararıyla, 14 gün süre ile karantina altına alınan Adaklı ve Samandöken mahallerindeki bazı evler dezenfekte edildi.

NizipBelediyesi ekipleri, tüm ilçe merkezini dezenfekte etmelerinin ardından İlçeSağlıkMüdürlüğü ile işbirliğiyle karantina altına alınan Adaklı ve Samandöken mahallelerinde bazı evler dezenfekte etti.

Belediye BaşkanıMehmet Sarı, virüsün yayılmasını engellemek ve vatandaşların sağlığını korumak adına ilk vakanın görüldüğü günden bu yana çalışmalarını 7 gün 24saataralıksız şekilde sürdürdüklerini söyledi.

Sağlığı ön planda tuttuklarını ifade eden Sarı, şunları kaydetti:

"Halkımızın sağlığı bizim için her şeyden daha değerli. Bu sebeple ilçe genelinde başlatmış olduğumuz dezenfekte çalışmalarına ara vermeden devam ediyor ve bu çalışmalarımıza ek olarak karantina altına alınan Adaklı ve Samandöken mahalleri ile önleyici tedbir olarak da Salkım Mahallemizi özel solüsyonlarla steril hale getiriyoruz. Nizip Belediyesi ekipleri gece gündüz demeden sahada ve sizlerin sağlığı için görev yapmaya devam edecek."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.