Halı saha işletmecilerinden saat isyanı!

Halı saha işletmecilerinden saat isyanı!
Halı Saha İşletmecileri Federasyonu Başkanı Mahmut Gözüaçık, katıldığı bir televizyon programında, Kovid-19 sürecinde meslektaşlarının yaşadığı sorunları dile getirdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açıkladığı normalleşme sürecini değerlendiren Mahmut Gözüaçık, halı saha açılış - kapanış saatleri hakkında memnun olmadığını belirtti. Peki, halı sahalar ne zaman açılacak?
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, iki gün önce Türkiye’nin Kovid-19’la mücadelesi kapsamında kontrollü normalleşme sürecini duyurmuştu. En az kafe ve restoranların durumu ve sokağa çıkma kısıtlamasının akıbeti kadar halı sahaların geleceği de merak ediliyordu.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, halı sahaların sabah saat 09:00’dan akşam 19:00’a kadar hizmet vereceğini açıkladı. Halı Saha İşletmecileri Federasyonu Başkanı Mahmut Gözüaçık ise, kapanış saatinin erken olduğunu düşünüyor.

“Bu çocukların spor yapması lazım”
Katıldığı bir televizyon programında konuşan Mahmut Gözüaçık, “4 evladım var, hepsi internet bağımlısı. Bu çocukların spor yapması lazım. Halı sahaların açılış saati 19.00 olmalıydı." şeklinde konuştu. Gözüaçık, kapanış saatinin en erken 21:00’a çekilmesi gerektiğini söyledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.