SERMET ATAY : Bu yenilgiler normal

SERMET ATAY : Bu yenilgiler normal
Olay Medya Grubunu Ziyaret eden ve OLAY Spor'un sorularını yanıtlayan MHP Gaziantep Milletvekili Sermet Atay, Gaziantep Futbol Kulübü'nün şu anda aldığı yenilgilerin normal karşılanması gerektiğini söyledi.

MHP Gaziantep Milletvekili ve Gaziantepspor eski Asbaşkanı Sermet Atay, son haftalarda başarısız sonuçlar elde eden Gaziantep Futbol Kulübü’nü değerlendirdi. Zaman zaman Gaziantep futbolunu gündemine alan Atay, “Şu anda alınan sonuçlar ve yenilgiler normal karşılanmalı. Teknik Direktör değişikliği sonrasında bu tür düşüşler olur” dedi.

BU YENİLGİLER NORMAL KARŞILANMALI
MHP Gaziantep Milletvekili Sermet Atay, Gaziantep Futbol Kulübü’nün son 4 maçta sadece 1 puan alabilmesini değerlendirdi. Atay, teknik direktör değişimi sonrasında alınan yenilgilerin normal olduğunu belirterek, “Pinto ile çıkılan maçlarda alınan yenilgiler normal karşılanmalı. Teknik Direktör değişikliği sonrasında bu tür düşüşlerin olması normal” dedi.

SUMUDİCA ELİNİ ÇEKMİYOR
Gaziantep Futbol Kulübü’nden olaylı bir şekilde gönderilen Teknik direktör Marius Sumudica’nın takımın içerisinden elini çekmesi gerektiğini dile getiren Sermet Atay, “Sumudica, burada çok konuştu. Sivasspor maçından sonra kesin gönderilmesi gerekiyordu, gereği yapıldı. Çünkü, sen bir şehirle dalga geçemezsin. Bu şehir 10 milyar dolara yakın ihracat yapıyor. Öyle sana meydan verilmez. Dalga geçemesin. Yönetimde gereğini yaptı. Ama şu anda görüyorum ki, Sumudica bu takımdan elini çekmiyor. Bu nasıl profesyonellik anlamıyorum” dedi.

SUMUDİCA’NIN OYUNCULARI BELLİRLENMELİ
Gaziantep Futbol Kulübü’nün düşüşte olduğunu anımsatan MHP Gaziantep Milletvekili Sermet Atay, “Şu anda Sumudica’nın takım içerisinde oyuncuları olduğu söyleniyor. Doğru, bu teknik adamın getirdiği isimler var. Aslında bu teknik adamın oyuncuları belirlenip, uyarılmalı. Bunlarında profesyonel oldukları hatırlatılmalı. Bu oyunculara gerekli uyarılar yapılmalı” diye konuştu.

BEN PİNTO’YA KARŞIYDIM
MHP Gaziantep Milletvekili Sermet Atay, yeni teknik direktör Ricardo Sa Pinto’nun gelişine karşı olduğunu dile getirerek, “Aslında ben Pinto’nun gelmesine karşıydım. Öylede açıklamalarım oldu. Ama, yönetim böyle karar verdi saygı duymak gerekir. Çünkü, 35 puanımız var. Bu takım küme düşmez. Bunun için genç yetenekli teknik adamlarımıza sahip çıkıp onlara görev verebilirdik. Milyan TL’lerimizi çöpe atmamış olurduk. Gaziantep’in yetiştirdiği başarılı teknik direktörlerimiz var. Az parayla çok iş yapabilirdik. Erdal Güneş, Mehmet Polat gibi isimler takımın başında olabilirdi” şelinde konuştu.

GAZİANTEPLİ TEKNİK ADAMLAR DANIŞMAN OLMALI
Yeni teknik direktör Pinto’nun getirilmesine karşı olduğunu dile getiren Sermet Atay, “Bazıları biz profesyonel düşünüyoruz diyerek işin içinden çıkıyorlar. Bu nasıl profesyonel düşünmek. Gaziantepli çok değerli teknik direktörlerimiz var. Hemde yıllarca şampiyonluklar yaşamışlar, Süper lig’de, 1. Lig’de görev almışlar. Erol Azgın, Mehmet Polat, Faik Demir, Erdal Güneş, Ali Güneş, İsmet Savcılıoğlu gibi isimler kulübün içerisinde danışman olarak görev almalı. Bu kulübün kurtuluşu böyle olur. Kulübe genç yetenekler kazandırmak için bu isimlerin olması gerekiyor. Gaziantepli evlatlarımıza sahip çıkmamız gerekiyor. Profesyonel bakıyoruz deyip işin içinden çıkmak yok” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.