Özkeçeci’den bomba açıklamalar.... 'Şantaj yapan gazeteci olursa, emniyete bildiririm'

Özkeçeci’den bomba açıklamalar.... 'Şantaj yapan gazeteci olursa, emniyete bildiririm'
Özkeçeci’den bomba açıklamalar.... 'Şantaj yapan gazeteci olursa, emniyete bildiririm'

Son günlerde olaymedya.com ve aynı zamanda Olay Gazetesi’nin ‘Olaylara Haftalık Bakış’ta 10 Ocak çalışan Gazeteciler günü nedeniyle “Şantajcı gazetecilerden bıktık” diye yazan Levent Özkurt’tan sonra bir çok Gaziantepli Gazeteciler sosyal medyadan büyük kampanya yaparak, şantajcı gazeteciler ilgili gündem oluştuğu belirtildi. Bunun üzerine, AK Parti Gaziantep il başkanı Eyüp Özkeçeci, “Bana şu ana kadar şantaj yapan bir gazeteci olmadı. Olursa da ben hem Cumhuriyet Savcılığına, hem de emniyete hukuksal kurallar içerisinde bildiririm.”’ dedi.
ŞANTAJCI GAZETECİLERDEN KİMSENİN KORKMASINA GEREK YOK
AK Parti Gaziantep İl Başkanı Eyüp Özkeçeci, Gaziantep kamuoyunu son günlerde şantaj gazeteciliği meşgul ediyor. Bazı gazetecilerin işadamlarını, siyasileri, bürokratları ve STK temsilcilerini şantaja ve tehditle korkuttuğu iddia ediliyor. Kamuoyunda konuşulan iddialar Ak Parti Gaziantep İl Başkanı Eyup Özkeçeci’ye soruldu. Özkeçeci, “Burada gerçekleri yansıtan, doğruları yazan gazeteciler bizim başımızın tacı. Ben şimdiye kadar şantaj görmedim. Yazılıyor, okuyorum ama ben görmedim. İl başkanı olarak bana ulaşan bir şey de yok. Şu bunu yapıyor diye bana gelen hiçbir şey olmadı. Gelirse de emniyetimiz burada ben anında iletirim" dedi.

Gaziantep'teki şantajcı ve tehditçi gazeteciler ile ilgili tavrının ne olacağının sorulması üzerine cevap veren Eyup Özkeçeci, "Burada gerçekleri yansıtan, doğruları yazan gazeteciler bizim başımızın tacı. Ben şimdiye kadar şantaj görmedim. Yazılıyor, okuyorum ama ben görmedim. İl başkanı olarak bana ulaşan bir şey de yok. Şu bunu yapıyor diye bana gelen hiçbir şey olmadı. Gelirse de emniyetimiz burada ben anında iletirim" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.