Kar ve don yapamadığını Enerjisa yaptı! ENERJİSA DONDURDU

Kar ve don yapamadığını Enerjisa yaptı! ENERJİSA DONDURDU
Koronavirüsün en yoğun olduğu bir dönemde elektriklerin olmayışı zatürre ve gribi arttırdı. Bu nedenle, koronavirüs hastalarını da tekrar artışa geçmesine neden oldu

Yolda yürürken Karşıyaka Mahallesi Tekel caddesinde yolda yürürken, Suriyeli Yussuf El Salih’in üzerine düşen elektrik telleri sonucu feci şekilde olay yerinde yaşamını yitirdi. Ve bu olaylardan da sorumlu olarak Enerjisa’nın gösterildiği ileri sürüldü. Bunun yanı sıra, bazı vatandaşlar Enerjisa’ya dava açarak, maddi kayıplarını isteyecekleri öğrenildi. Böylece, Enerjisa koronavirüsün yapamadığını yaparak hem Suriye uyruklu vatadaşın, hem de Gaziantep’in elektriksiz kalmasını neden olduğu bildirildi.
MİLLETVEKİLLERİ VE VATANDAŞ İSYAN ETTİ
Gaziantep’te dün akşam kar kalınlığı 30 santim olunca Gaziantep Enerjisa tüm şehirin her yerinde köyler dahil yaklaşık 20 saat elektriksiz kaldığı belirtildi. Hala Gaziantep’te bir çok mahallenin elektriği olmadığı ve doğalgazlarının çalışmadığı iddia edilirken, başta AK Parti Gaziantep Milletvekilleri, MHP Milletvekilleri ve CHP Milletvekilleri, Enerjisa’nın elektrik kesintilerinden dolayı büyük tepki göstererek, “Sayın bakanımız Fatih Dönmez beye Gaziantep’in durumunu anlattık. Daha önceden bu kar yağışının olacağı belliydi. Neden tedbirler alınmadığını sayın bakanımız araştıracak” dediler. MHP Gaziantep Milletvekili Sermet Atay, Enerjisa ile ilgili vatandaşların dava açmalarını istediğini ve zulmü yaşatanlar hakkında da işlem yapılmasını da gündeme getirdiği kaydedildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.