Yakut Kolye

Yakut Kolye
Yakut Kolye

Aşkın taşı yakut kırmız rengi ile her zaman kadınların en çok tercih ettiği özel parçalar arasında yer almaktadır. Var olan kırmızılar içinde en güzel tona sahi olan bu taşın yer almış oldu tasarımlar ile kadınların tüm güzellikleri çok daha ön plana çıkarmaktadır. Yakut kolye tasarımlarında genel olarak tutku dikkat çekmektedir.

Farklı zevklere sahip olan kadınlar için özel seçeneklerin bulunduğu koleksiyonlar ince dokunuşları ile hayranlık yaratmaktadır. Özellikle özel davetlerde tercih edeceğiniz bu takı ile ortamın en dikkat çeken ismi kesinlikle siz olacaksınız.

Yakut Kolye Modelleri

Takı tasarımlarında kullanılan her taşın bir özelliği olması dikkat çekmektedir. Yakut kolye tasarımında ise tutku ve aşkın taşı dikkatleri çekmektedir. Yakut taşa biraz daha ışıltı katmak için ise pırlanta taş dokunuşu yapılmıştır. Baget, oval, damla şeklinde farklı çeşitleri olan bu kolyeler büyüleyici güzelliğe sahiptir. Farklı tasarımları ve fantezi modelleri ile yakut kolyeleri ve çok daha fazla seçeneği https://www.lizaypirlanta.com/pirlanta-yakut-kolye adresinde bulabilir ve tüm ürünleri yakından inceleyerek özel zevklerinizi yansıtan seçimleri kolaylıkla yapabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.