Emniyet Müdürü Zeybek’in 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Mesajı

Emniyet Müdürü Zeybek’in 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Mesajı
Emniyet Müdürü Zeybek’in 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Mesajı

Gaziantep Emniyet Müdürü Cengiz Zeybek yaptığı açıklamada, "Toplumun yapısını güçlendiren, şekillendiren, aile birliğinin en önemli unsuru ve toplumun temel taşı olan Türk kadını ve Türk annesi daima özverinin, sevginin kaynağı olmuştur.

Bağımsız ve hür yaşama uğrunda, her türlü yokluğa ve olumsuzluğa rağmen, Kurtuluş Savaşında ve diğer bütün mücadelelerimizde sergilediği cesaret ve gayret ile tarihte onurla yerini alan Türk kadını, ülkesinin gelişmesi ve kalkınması için de büyük bir fedakârlık göstermiş, ekonomik, sosyal ve kültürel hayatın her alanında önemli roller üstlenmiştir. Tarihin her sayfasında dünyanın hiçbir yerinde görülmemiş mücadeleler veren kadınlarımız, büyük bir özveri ve hassasiyetle dün olduğu gibi bugün de sağlıklı düşünen, geleceği teminat altına alınmış, gelişmiş toplum olmanın temel taşı olma özelliğini koruyarak, ülkemizi daha aydınlık yarınlara taşıyacaktır.

Bu duygu ve düşüncelerle, başta şehit anneleri ve eşleri olmak üzere tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar gününü kutluyorum." ifadelerine yer verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.