Gaziantepli Kaymakama sevgi seli

Gaziantepli Kaymakama sevgi seli
Sivas Altınyayla ilçesi Kaymakamı Gaziantepli Muhammed Burak Akköz, görev süresinin bittiği ilçeden sevgi gösterileri ve konvoyla uğurlandı.

Valisi Salih Ayhan tarafından başarı belgesi verilerek ödüllendirilen, Altınyaylalılar tarafından Fahri hemşeri ilan edilen Kaymakam Muhammed Burak Akköz, Ankara’da kaymakamlık kursundan sonra yeni görev yerine gidecek.
1990 Gaziantep doğumlu olan, görev yaptığı bütün ilçelerde sevilen ve takdir edilen Kaymakam Muhammed Burak Akköz’e Mega Haber olarak bizde başarılar dileriz.

Muhammed Burak Akköz kimdir?..
1990 yılında Gaziantep’te doğdu. İlk ve orta eğitiminden sonra lise eğitimine M. Hayri Akınal Anadolu İmam Hatip Lisesinde başlayıp Hasan Süzer Lisesinde tamamladı. Lisans eğitimini Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Maliye Bölümünde tamamladı.
Hazine ve Maliye Bakanlığı Gelir İdaresi Başkanlığında 3 yıl Uzman Yardımcısı olarak görev yaptıktan sonra 2018 yılında Gaziantep Valiliği Kaymakam Adayı olarak göreve başlamıştır. Rize ili Çayeli ilçesi ve İzmir ili Urla ilçesinde Kaymakam refikliği stajlarından sonra Eskipazar Kaymakam Vekilliği ve Ulaş Kaymakamlığı görevlerini üstlenen Kaymakamımız, 16/07/2020 tarihinde Altınyayla ilçemizdeki görevine başlamıştır.
Kaymakamımız Muhammed Burak AKKÖZ evli ve bir çocuk babasıdır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.