Son dakika... Gaziantep'te ünlü katmercinin sır perdesi ne? Katmerci Dayı’nın cinayeti konuşuluyor

Son dakika... Gaziantep'te ünlü katmercinin sır perdesi ne? Katmerci Dayı’nın cinayeti konuşuluyor
Son dakika... Gaziantep'te ünlü katmercinin sır perdesi ne? Katmerci Dayı’nın cinayeti konuşuluyor

Gaziantep’te ünlü katmerci ‘Dayı’ lakaplı 34 yaşındaki Ali Adnan Arslantaş, 10 gün önce İbrahimli 2. bölgede açacağı modern katmerci dükkanında tartışma çıktığı ve daha sonra da tartışma kavgaya dönerek, başına taşla vurularak ilk önce ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Ve daha sonra hastanede yaşam savaşı veren Katmerci Dayı Ali Adnan Arslantaş, vefat ettiği öğrenildi.
CİNAYETİN NEDENİ NE?
Gaziantep’te son günlerde ormanlara götürülerek, yeni moda olarak başı taşla ezilerek, öldürülen ikinci cinayet Katmerci Dayı Ali Adnan Arslantaş olurken, cinayetle ilgili bir çok iddia ve dedikodu olduğu ileri sürüldü.
2 KİRACI AYNI YERİ TUTUNCA, TARTIŞMA ÇIKTI
Gaziantep’in Şehitkamil ilçesi Batıkent Mahallesi Vehbi Dinçerler caddesi üzerinde bulunan ve daha önce de büyük bir kafe olarak çalışan kafe, sahibinin pandemiden dolayı iş yapamadığı belirtildi. Bunun üzerine kafe sahibi iş yerini kiraya vermek için ilan yayınladı. İlanı gören Gaziantep’in yine Şehitkamil ilçesi Atatürk Mahallesi Adnan İnanıcı caddesi üzerinde pastanesi bulunan Pastacı Ali Polat, tarafından kiralanmak istendiği ve kafe sahibi ise ilk kiracı olarak Polat’a iş yerini verdi. İş yeri sahibi bir hafta sonra iş yerini Pastacı Ali Polat’a vermeden vazgeçerek, daha yüksek kira veren ve Türkiye’de 5 şubesi bulunan, Gaziantep’in ünlü katmercisi ‘Katmerci Dayı’ markasıyla ün yapan Ali Adnan Arslantaş’la yüksek parayla iş yerini kiraya verdiği öğrenildi. Yaşanan bu durumda, Pastacı Ali Polat ve Katmerci Dayı lakaplı Adnan, yüksek kira ile tuttuğu kafeye geldiler. Katmerci Dayı Adnan Arslantaş ile Pastacı Ali Polat burada aralarında sözlü tartışma çıktı. Pastacı Ali Polat, Katmerci Dayı Adnan'a, “Burayı ben tuttum. Sen neden benim tuttuğum yeri kiralamaya kalktın. Eğer zararımı vermezsen, seni burada oturtturmam” diyerek tartışma ortamı yaratınca, Katmerci Dayı Adnan’da bunun üzerine cevap vererek, aralarında çıkan tartışma sonunda elinde taş bulunan Ali Polat tarafından kafasına vuruldu. Ve, başından yaralı olarak hastaneye kaldırılan Katmerci Dayı Adnan, 10 gün sonunda yaşam savaşını hastanede kaybetti.
KATİL İLK ÖNCE SERBEST, SONRA ARANIYOR
Katmerci Dayı Adnan’ı başına taşla vurarak hayatını kaybetmesine neden olan Atatürk Mahallesinde Adnan inacı Caddesinde Pastacılık yapan katil zanlısı Ali Polat’ın Cumhuriyet Savcılığı tarafıdan ilk önce tutuklama talebiyle gönderildiğini, ancak ilgili mahkeme Katmerci Dayı Adnan’ın hayati tehlikesi bulunmadığı için serbest bıraktı. Daha sonra Katmerci Dayı Adnan, hastanede vefat edince tekrar katil zanlısı Pastacı Ali Polat polis tarafından aranmaya başladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.