Son dakika... Gaziantep'te vahşet: Kafası ezilerek öldürülmüş bulundu! Günlerdir kayıptı! Aranıyordu! Ölü bulundu! Acı Haber

Son dakika... Gaziantep'te vahşet: Kafası ezilerek öldürülmüş bulundu! Günlerdir kayıptı! Aranıyordu! Ölü bulundu! Acı Haber
"Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Fen İşlerinde ekskvator operatörü olarak çalışan Mesut O.'in Geneyik ormanında kafası taşla ezilerek öldürülmüş halde bulundu."

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Fen İşlerinde ekskvator operatörü olarak çalışan Mesut O'in Geneyik ormanında kafası taşla ezilerek öldürülmüş halde bulundu.

Edinilen bilgiye göre olay, Gaziantep'in Şehitkamil ilçesi Geneyik köyü yakınlarında bulunan ormanlık alanda bir erkek cesedinin bulunmasının ardından yapılan araştırmada 4 gün önce kayıp olan ve bir türlü haber alınamayan Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Fen işleri müdürlüğünde ekskvator operatörü olarak çalışan Mesut O.'e ait olduğu belrlenmesinin ardından olaya müdahale eden jandarma ekipleri çok yönlü araştırmaya başladı.

Haber merkezine gelen bilgilere göre, 4 gün önce ailesinin haber alamadığı ve yakınlarının sosyal medya hesaplarından kayıp ilanı yayınladıkları ve güvenlik güçleri kayıp başvurusu yapılan ve her tarafta aranan Mesut O.'yi arıyorlardı. Dün gece Geneyik ormanında bir erkek şahsa ait olduğu cesedin bulunmasının ardından yapılan incelemede kafasından darbe alarak öldürüldüğü iddia edilen şahsın Gaziantep Büyükşehir BelediyesiFen İşlerinde ekskvator operatörü olarak çalışan Mesut O'e ait olduğu tesbit edildi.

Jandarma olay yeri inceleme ekiplerinin yaptığı araştırmanın ardından cenaze otopsi yapılmak üzere Gaziantep Adli Tıp Kurumuna kaldırıldığı. Cinayeti işleyen kişi veya kişilerin yakalanması ve olayın detaylı şekilde araştırılması için İl Jandarma Alay Komutanlığı tarafından özel ekip kurulduğu gelen haberler arasında.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.