Osama Rashid imzayı attı

Osama Rashid imzayı attı
Osama Rashid imzayı attı

Gaziantep FK, Portekiz'de Santa Clara forması giyen orta saha oyuncusu Osame Rashid ile sözleşme imzaladı. Dün gece Gaziantep'e gelen Iraklı oyuncu yeni teknik direktör Ricardo Sa Pinto'nun isteği üzerine transfer edildi. 1.5 yıllık anlaşmaya varıldı.Daha önce Tomas döneminde Rizespor ile anlaşan Iraklı oyuncu, Sumudica'dan onay alamayınca transfer gerçekleşmemişti. Sa Pinto, Portekiz'den tanıdığı isim için onay verdi. Osama Rashid ile görüşmeler olumlu geçerken Kırmızı-Siyahlı takım ile resmi sözleşmeyi imzaladı.Yaş : 29Boy :1.78Doğum Yeri : IrakDoğum Tarihi : 13 Ocak 1992Mevkii : OrtasahaKullandığı Ayak : SağDeğeri : 1.2 Milyon EuroKontrat Süresi : 1.5 yıllıkKULÜPTEN YAPILAN AÇIKLAMA ŞÖYLE

Gaziantep Futbol Kulübümüz, son olarak Portekiz Ligi takımlarından Santa Clara’da forma giyen orta saha oyuncusu Osama Rashid ile 1.5 yıllık anlaşmaya varmıştır.

Yeni transferimiz Osama Rashid, Başkan Vekilimiz Cevdet Akınal’ın da katıldığı imza töreniyle birlikte resmi sözleşmeye imza attı.

Osama Rashid’e kulübümüze hoş geldin diyor, armamız altında üstün başarılar diliyoruz.

OSAMA RASHID KİMDİR?

13 Ocak 1992 yılında Irak’ın Kerkük şehrinde dünyaya gelen Rashid, futbola Feyenoord alt yapısında başladı. Orta sahanın her bölgesinde forma giyebilen deneyimli futbolcu, uzaktan şutları ve pas kalitesiyle adından söz ettirmeyi başardı. Son olarak Santa Clara forması terleten Rashid, kariyerinde 173 karşılaşmaya çıkarken 32 gol atıp 16 kez de asist yapma başarısı gösterdi. 22 kez de Irak Milli Takımı’nda forma giyen Rashid, önümüzdeki 1.5 yıl boyunca kulübümüzün başarısı için ter dökecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.