OLAY SPOR ÖZEL... GAZİANTEP FK YABANCI GETİRİYOR!

OLAY SPOR ÖZEL... GAZİANTEP FK YABANCI GETİRİYOR!
Teknik Direktör Sumudica ile yollarını ayıran Gaziantep Futbol Kulübü, Konyaspor ve Kayserispor maçlarına yardımcı antrenör Erdal Güneş yönetiminde çıktı. Kırmızı-Siyahlı yöneticiler, önceki akşam yaptıkları toplantıda teknik direktör konusunu ele aldılar. Gaziantep FK yönetimi, iki yerli iki de yabancı teknik direktör ismi üzerinde durdu. Yöneticilerin kararı yabancıdan yana oldu.

ERDAL GÜNEŞ’E TEŞEKKÜR ETTİLER
Gaziantep Futbol Kulübü yöneticileri, Kayserispor maçının kazanılmasında başrol oynayan yardımcı antrenör Erdal Güneş’e teşekkür ettiler. Güneş ile maçtan sonra bir araya gelen yönetim kurulu üyeleri, “Hocam sana teşekkür ediyoruz. Ama, seni yıpratmak istemiyoruz. Sana inanıyoruz ve güveniyoruz. Ancak, düşüncemiz yeni bir teknik direktör getirmek” dedikleri öğrenilirken Erdal Güneş ise, “Ben her zaman kulübümün yanındayım. Bana hangi görev verilirse yapmaya hazırım. Teknik Direktörlük dersenizde, yardımcı antrenör dersenizde ben hazırım” dediği öğrenildi.

İSİMLER MASAYA YATIRILDI
Gaziantep FK’da Sumudica sonrasında yeni teknik direktör arayışı sürerken yönetiminde güdeminde olan isimler masaya yatırıldı. Gaziantep Futbol Kulübü’nün gündeminde olan iki yerli iki de yabancı teknik direktör olduğu öğrenildi. Bu isimler arasında son kararı vermeleri beklenen Gaziantep yönetiminin, Vali Davut Gül ve Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ile görüştükten sonra yeni teknik direktör konusuna karar verecekleri öğrenildi.

TEKNİK DİREKTÖR YABANCI OLACAK
Sumudica sonrasında Erdal Güneş ile yola devam etmeleri beklenen Gaziantep Futbol Kulübü yöneticileri, Güneş’e teşekkür ederek neden devam etmeyeceklerini söylediler. Bunun üzerine harekete geçen yönetim kurulu üyeleri, teknik direktör konusunda yabancıda karar kıldılar. Yabancı teknik direktör ile masaya oturmaya hazırlanan yönetimin kiminle anlaşacağı merakla bekleniyor. İki yabancı teknik direktör isminin olduğu yönetimde bu isimler ise gizli tutuluyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.