Büyükşehir 18 Ocak’ta ihaleye çıkıyor

Büyükşehir 18 Ocak’ta ihaleye çıkıyor
Büyükşehir 18 Ocak’ta ihaleye çıkıyor

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Kolektör boruların değişimi, doğalgaz hattı çekilmesi ve chiller sistemlerine antifriz yüklemesi mal alımı ve montajı için ihaleye çıkacak. ihale 18 Ocak 2021 tarihinde Büyükşehir Belediyesi İhale Salonunda yapılacak.

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr internet sitesinde yayınlanan ilana göre, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Muhtelif Birimlerinde Kolektör Boruların Değişimi, Doğalgaz Hattı Çekilmesi ve Chiller Sistemlerine Antifriz Yüklemesi İçin Mal Alımı ve Montajı İşi mal alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek. Teklifler, sadece elektronik ortamda EKAP üzerinden alınacak.

16 Kalemde Kolektör Boru değişimi, doğalgaz hattı çekimi ve antifriz Alımı ve Montajı yapılacak olan ihalede alımı ve montajı yapılacak mallar, teknik şartnameye uygun olarak 12 gün içerisinde teslim edilecek. Söz konusu ihale 18 Ocak 2021 tarihinde Büyükşehir Belediyesi İhale Salonunda yapılacak.

https://www.ilan.gov.tr/ilan/723248/ihale-duyurulari/mal-alim-ihaleleri/kolektor-borularin-degisimi-dogalgaz-hatti-cekilmesi-ve-chiller-sistemlerine-antifriz-yuklemesi-mal-alimi-ve-montaji-yaptirilacaktir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.