GAZİANTEP'İN ERZURUM MAÇLARI NEDEN BERABERE BİTİYOR?

GAZİANTEP'İN ERZURUM MAÇLARI NEDEN BERABERE BİTİYOR?
GAZİANTEP'İN ERZURUM MAÇLARI NEDEN BERABERE BİTİYOR?

Deplasmanda Büyükşehir Belediye Erzurumspor ile 1-1 berabere kalan Gaziantep Futbol Kulübü’nün iki puan kaybetmesinde başrol oynayan hakem Tugay Kaan Numanoğlu’nun Gaziantep karnesi iyi gözüküyor. 2017 yılından buyana çıktığı Gaziantep maçlarında son Erzurumspor maçı hariç iyi yönetim gösteren hakem Tugay Kaan Numanoğlu’nun Gaziantep FK-Erzurumspor maçlarının ise hep beraberlikle bittiği dikkat çekiyor.

9 SANİYEDE KARAR VERDİ
Gaziantep Futbol Kulübü’nün son saniyelerine önde girdiği Erzurumspor karşılaşmasının son saniyelerinde hakem Tugay Kaan Numanoğlu, penaltı noktasını gösterdi. VAR incelemesi sonrasında penaltıyı veren hakem Numanoğlu, VAR’da pozisyonu sadece 9 saniye inceledi. Daha önce Yeni Malatyaspor karşılaşmasında Ali Palabıyık, monitöre giderek tam 86 saniye pozisyonu izlepi faul verdi. Malatya maçında böyle olurken, Erzurum maçında Numanoğlu’nun 9 saniyede karar vermesi herkesi şok etti.

GAZİANTEP MAÇLARINA VERİLİYOR
Erzurumspor ile Gaziantep Futbol Kulübü arasında oynanan maçın hakemi Tugay Kaan Numanoğlu, biranda tepkilerin odak noktası haline gelirken Gaziantep maçlarında ise sık sık görev alması dikkat çekti. Son olarak Erzurumspor ile bu hafta oynanan ve 1-1 berabere kalan maçta görev alan Numanoğlu’nun karnesi şöyle;
Erzurumspor-Gaziantep FK 1-1
Gaziantep FK-Kırklareli 3-2
Gaziantep FK-Giresunspor 2-2
Ankaraspor-Gaziantep FK 0-1
Manisaspor-Gaziantep FK 0-6
Gaziantep FK-Erzurumspor 2-2
Samsunspor-Gaziantep FK 0-0
Gaziantep FK-Giresunspor 1-2

ERZURUM MAÇLARI DİKKAT ÇEKİYOR
MHK’nın Erzurumspor-Gaziantep FK maçına görevlendirdiği Tugay Kaan Numanoğlu, bu iki takımın maçlarında verdiği kararlarla dikkat çekiyor. Daha önce 26 Kasım 2017 yılında Gaziantep FK ile Erzurumspor arasında oynanan maç 2-2 berabere biterken son olarak bu hafta oynanan maç ise son saniyedeki penaltı golüyle 1-1 sonuçlandı. Numanoğlu’nun yönettiği Erzurumspor maçlarında beraberliklerin ön planda olduğu görülüyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.