4 Adımda Baby Shower Partisi Nasıl Yapılır?

4 Adımda Baby Shower Partisi Nasıl Yapılır?
4 Adımda Baby Shower Partisi Nasıl Yapılır?

İlk defa baby shower partisi düzenleyeceksiniz ve partinizin mükemmel olmasını istiyorsunuz. O halde uzun süre hafızalarda yer edecek bir parti için kolları sıvayın, önerilerimizi adım adım uygulayın.

1- Tarihi ve Mekanı Belirleyin!

Öncelikle planlı bir organizasyon yapmak için ilk olarak parti tarihini belirlemeniz gerekiyor. Olabildiğince davetlilerin de zamanının olduğu bir günü belirlemelisiniz. Hafta sonları baby shower partisi için en uygun zamandır. Mekan belirlemeyi de unutmayın.

2- Davetli Listesini Hazırlayın!

Partinize kaç kişiyi davet edeceğinizi önceden belirlemeniz son derece önemli! Çünkü ikramlıklardan baby shower süsü çeşitlerine kadar tüm siparişlerinizi davetli sayısına bağlı olarak vermeniz gerekecek. Kaç kişi davet edeceğinizi belirlerken mekanın büyüklüğünü ve kapasitesini de dikkate almayı sakın unutmayın. Davetiyelerin parti konseptinize uygun olması için konsepte uygun davetiye çeşitlerinden temin edin. Bu arada baby shower kız ve erkek bebekler için mavi ve pembe renklerin yoğun kullanıldığı bir ortamda düzenleniyor. Ancak siz seçiminizi beyaz gibi daha farklı renklerden yana da yapabilirsiniz.

3- Konsepti Seçin!

Artık doğum günü partilerinden diş buğdayı ya da baby shower partilerine kadar tüm organizasyonlar belirli bir konsept doğrultusunda hazırlanıyor. Dolayısıyla malzeme alışverişinden önce mutlaka baby shower konsepti belirlemeniz gerekiyor. Eğer bu konuda kararsız kalırsanız konsept seçeneklerine göz atabilirsiniz. En fazla sayıda konsept seçeneği sunan ve bu konsepte uygun malzemeleri uygun fiyatla satın alma imkanı tanıyan internet sitelerinin başında Partifeneri.com geliyor, bizden söylemesi…

4- Malzemeler İçin Sipariş Verin!

Seçtiğiniz konsepte uygun olan baby shower parti malzemeleri için siparişinizi internetten verin. Bu sayede malzeme alışverişine ekstra bir zaman ayırmak zorunda kalmayacaksınız. Ayrıca internette daha fazla sayıda ürün seçeneği bulunuyor ve fiyatlar da daha makul rakamlardan oluşuyor. Ayırdığınız bütçeyi çok daha verimli bir şekilde kullanma şansınız oluyor. Bu arada baby shower masa süsleme malzemelerinin yanı sıra ikramlık için kullan at tabak, bardak gibi malzemeleri de unutmayın. Duvar süslemelerinde kullanılan afiş ve benzeri süslerle birlikte balon çeşitleri gibi ürünlerden de temin edin. İşte mükemmel bir parti için izlemeniz gereken adımlar bu kadar!

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.