GAZİANTEP FK EVİNDE YENİLMİYOR

GAZİANTEP FK EVİNDE YENİLMİYOR
GAZİANTEP FK EVİNDE YENİLMİYOR

Gaziantep Futbol Kulübü, ligde elde ettiği 46 puanın 32'sini sahasında kazandı. Teknik Direktör Pinto yönetiminde çıkışa geçen Kırmızı-Siyahlılar, Denizlispor galibiyetiyle ligde puanını 46’ya çıkardı. Süper Lig ekiplerinden Gaziantep, sahasında çıktığı son 4 maçta rakiplerine geçit vermedi.

Ligin ikinci yarısında yaşadığı puan kayıplarıyla üst sıralardan uzaklaşan kırmızı-siyahlılar, son dönemde özellikle iç saha maçlarında gösterdiği performansla taraftarını sevindiriyor.
Bu hafta Yukatel Denizlispor'u sahasında yenen Gaziantep, 46 puana ulaştı. Evinde dış sahaya göre daha etkili performans gösteren Gaziantep, son 4 iç saha maçında da rakiplerine boyun eğmedi.
Sahasında son olarak ligin ikinci yarısının ilk haftasında Galatasaray'a 2-1kaybeden Gaziantep, daha sonra konuk ettiği Göztepe'yi 2-0 yendi. Ardından Fraport TAV Antalyaspor ile golsüz berabere kalan Gaziantep, sırasıylaGençlerbirliği'ni 2-1, Yukatel Denizlispor'u da 2-0 mağlup etti.
Böylelikle evinde çıktığı son 4 lig maçından 10 puan toplayan Gaziantep, ligin geneline bakıldığında da evinde dış saha performansından daha etkili sonuçlar elde etti.
Güneydoğu temsilcisi ligde topladığı46 puanın 32'sinisahasında elde etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.