Metal dolaplar nerelerde kullanılmaktadır?

Metal dolaplar nerelerde kullanılmaktadır?
Metal dolaplar nerelerde kullanılmaktadır?

Soyunma dolapları son zamanlarda en çok tercih edilen ürünler arasında yer almaktadır. Şantiye , okul , fabrikalar , askeriye , endüstri sektörü , atölyeler ve devlet yurtları olmak üzere bir sürü alanda kullanılmaktadır.

Soyunma dolapları sağlam ve uygun fiyatlı oldukları için çoğu çalışma alanında kullanılmaya elverişlidir. Soyunma dolapları personellerin ya da öğrencilerin kıyafetlerini ve değerli eşyalarını güvenle saklayacakları bir ortam oluşturur. Pandemi koşulları düşünülünce her çalışanın ayrı bir dolabı olması gerekir. İş hukuku kanuna göre de her çalışanın bir çelik soyunma dolabı olması gerekiyor. Bu kanunun her firmada zorunlu olduğu bilinmelidir. Ayrıca fabrika tipi çok personelin elbisesini değişmesi gerektirdiği ortamlarda güvenlik ve hırsızlık olaylarının önüne geçilmesi için soyunma dolabı metal olması nedeniyle güvenilirliği nedeniyle ilk tercih edilen ürünlerin başında gelmektedir. Personel dolapları sağlamdır bunun nedeni demirden üretilmiş olmasıdır. Giyinme dolaplarının kapıları kilitlidir. Kilitli soyunma dolapları ile hırsızlık olayları azalmaktadır.

Soyunma dolaplarının içinde askı aparatları ve ayakkabılık bulunmaktadır. Havalandırma panjuru ve isimlikleri olduğu için kişilerin kendine ait dolapları olacak şekilde tasarlanmıştır. İsteğe bağlı olarak metal olması nedeniyle çok kolay bir şekilde özelleştirebilir. İstenildiği takdirde iç dizaynda değişiklik yapılabilir. Genellikle iç kısımda üst kısımlarda askı kancaları, elbise askı borusu, plastik elbise askı aparatları gibi seçenekler mevcuttur. Ofislerde genelde kartoteks ya da dosya dolabı tercih edilmektedir. Bunun sebebi daha estetik ve evrak konması gerektiği içindir. Dosya dolabının rafları yaklaşık 40-50 kilogram arasında ağırlık taşımaktadır. Dosya dolapları 4 raf 5 gözden oluşur. Bu dolaplar yangına ya da dışarıdan gelecek herhangi bir darbeye karşı dayanıklıdır. Gömme kilit sistemi mevcuttur.

Raflarını istediğiniz yükseklikte ayarlayabilirsiniz. Raf sayısını isteğinize göre arttırabilir ya da azaltma imkanınız vardır. Elektro statik toz boyalıdır. Çizilmelere karşı dayanıklıdır. Genellikle çelik dosya dolabı modelleri toz boya ile boyanır ve pütürlü boya yüzeyinde mevcuttur. Çelik kilitli dosya dolaplarının taşıma kapasitesi yaklaşık 25 kg'dır. Tabiki isteğe bağlı olarak klasör dolaplarının kapasitesi yükseltilebilir.

Dosya dolapları 100lük, 130luk ve 198lik olmak üzere üç farklı modele sahiptir. Bu modelleri evlerinizde de kullanabilirsiniz. Günümüz koşullarını düşündüğümüz zaman artık evde çalışma ortamı yaygınlaştı. Bazı evrakları ya da dosyaları evde saklamak zorunda kalabilir. Evde karmaşa içinde dosya aramak yerine bir düzene göre dizilen dosya dolabında bulmak daha kolay olacaktır.

Piyasada çok ucuz fiyatlara satılan ürünler elbette çok kısa bir ömre sahiptir. Kalitesiz işçilik ve metalden üretilen ürünler kısa bir süre sonra demirinde paslanma, yamulma gibi sorunlarla sizi muhatap edecektir.

Arşiv dolapları çelik olması nedeniyle ağır yüklere uygun olarak imal de edilebilir. Toplu konut alanlarında kiler dolapları olarak da kullanılan bu metal dolap çok işlevli endüstriyel metal ofis dolaplarıdır. Soyunma dolabı ya da dosya dolabı satın alacağınız zaman Engin Metal’i tercih edebilirsiniz. Bu firma 40 yılı aşkın bu sektörde olup kalitesinden vazgeçmeyen bir firmadır. Kalite ve uygun fiyatlarla dolaplarınızı alabilirsiniz. Daha detaylı bilgi için arayabilir ya da mail atabilirsiniz. İsteğinize göre farklı modelleri de seçebilir ya da kendi modelinizi yaptırabilirsiniz. Kaliteli ve düzgün işçilik sayesinde uzun yıllar kullanıma elverişlidir. Engin Metal Çelik Eşya firmasını arayarak sipariş veya bilgi alabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.