Gaziantep Bu Mahalleyi Konuşuyor! Kim Bunlar?

Gaziantep’in Sacır Mahallesi’nde uzun süredir devam eden ve halk arasında “gayrı pazar” olarak bilinen kontrolsüz satış alanı, mahalle sakinleri için ciddi bir rahatsızlık kaynağı hâline geldi.
Gaziantep Bu Mahalleyi Konuşuyor! Kim Bunlar?

Gaziantep’teki bu alanın, özellikle kimliği belirsiz kişiler tarafından dilenerek, çöplerden toplanarak veya çalıntı olduğu iddia edilen eşyaların satıldığı bir nokta hâline geldiği öne sürülüyor.

Mahalle sakinleri, sokak üzerinde gelişigüzel kurulan tezgâhlarda satılan ürünlerin hem güvenlik hem de düzen açısından ciddi sorun yarattığını belirtiyor. Sabahın erken saatlerinde başlayan ve akşamüstüne kadar devam eden yoğunluk, bölgenin zamanla kriminal kişilerin buluşma noktası hâline gelmesine neden olduğu iddiasıyla tepki topluyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum