Renault'dan Şok Kampanya! Ayda Yalnızca 10.964 TL'ye Sıfır Otomobil Fırsatı!

Renault'dan Şok Kampanya! Ayda Yalnızca 10.964 TL'ye Sıfır Otomobil Fırsatı!
Renault, otomobil alımını daha cazip hale getirmek için yeni bir finansman kampanyası başlattı. Şirket tarafından yapılan açıklamaya göre,yüksek araç fiyatları nedeniyle, yeni otomobiller için sağlanan özel indirimler 12 günlük bir süre ile sınırlı olacak

Otomobil piyasasında yaşanan fiyat artışları, birçok kişiyi yeni araç sahibi olmaktan alıkoyuyor veya düşük kalitede ikinci el araçları tercih etmeye zorluyor. Renault bu sorunu gidermeye yönelik cazip bir seçenek sunarak müşterilerini sevindiriyor. Renault Finans tarafından sunulan yeni promosyonlar, kredi kullanarak araç alımları için geçerli olacak ve özellikle Express model ailesini kurumsal alımlar için cazip kılıyor.



Kampanya kapsamında, müşteriler özellikle 130.000 TL'lik 12 ay vadeli ve %0 faizli bir krediden yararlanarak, aylık 10.964 TL taksitle araç sahibi olabilecekler. Ancak nakit alımların da finansman kampanyasından faydalanabilmesi için belirli şartların yerine getirilmesi gerekiyor. Renault Finans'ın belirlediği kurallar çerçevesinde yürütülecek olan kampanyada Maxxi koruma sigortası alınması durumunda ticari kullanımlar için geçerli olan promosyon fiyatlarından yararlanılabilecek. Sigorta yapılmadığı takdirde ise, standart faiz oranları uygulanacak.



Kampanya ayrıntılarına göre, araçların CO? emisyon değerleri 132 ile 137 g/km arasında değişirken, yakıt tüketimi 100 kilometrede 5,0 ile 5,2 litre arasında oluyor. Kampanyadan yararlanmak isteyen müşterilerin vergi beyannamesi sunmaları gerekiyor ve kampanya stoklarla sınırlı olup 31 Mart 2024'te sona erecek.



Kampanya dahilinde sunulan %0 faiz oranı gibi avantajlar, özellikle yeni bir otomobil almayı düşünen bireyler için kayda değer finansal tasarruflar sunuyor. Kampanyadan faydalanmak isteyenlerin Renault Finans tarafından belirlenen koşulları kabul etmeleri ve vergi levhalarını ibraz etmeleri gerektiğini unutmamaları önemli. Son olarak, Renault bayilerine danışarak kampanya şartları ve detayları hakkında eksiksiz bilgi edinmek büyük önem taşıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.