Gaziantep Valiliği uyardı: Sağanak yağmur yağacak… O saatlere dikkat!

Gaziantep Valiliği uyardı: Sağanak yağmur yağacak… O saatlere dikkat!
Gaziantep Valiliği, şehirde yaşanması beklenen yağışlar konusunda vatandaşları uyardı. Son dönemde yaşanan hava değişimleriyle birlikte, Valilik önemli bir açıklama yaparak halkı bilgilendirdi.

Yağışlarla İlgili Uyarı: İşte Detaylar

Gaziantep Valiliği, değişen hava koşullarıyla ilgili vatandaşları uyardı.

Valilik tarafından yapılan açıklamada, yağışların İslâhiye ve Nurdağı ilçelerinde yoğun, şehir merkezinde ise hafif şekilde olacağı belirtildi. Vatandaşların her türlü olumsuz duruma karşı dikkatli olmaları ve gerekli tedbirleri almaları gerektiği vurgulandı.

Yağışlarla birlikte olası olumsuzlukların önüne geçmek için alınacak basit tedbirler, yaşanabilecek olası sıkıntıların azalmasına yardımcı olabilir. Gaziantep Valiliği, vatandaşları bilgilendirerek herhangi bir aksaklık yaşanmaması için uyarılarda bulunmayı sürdürüyor.

İşte yapılan o uyarı:

"Yapılan son değerlendirmelere göre; bu gece saatlerinden itibaren Doğu Akdeniz’de görülecek sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların, yarın (Çarşamba) ilk saatlerinden itibaren Adana ve Osmaniye çevreleri ile Hatay’ın kıyı ( Antakya, Payas, Yayladağı, Belen, Defne, İskenderun, Samandağ, Erzin, Arsuz, Dörtyol) Kahramanmaraş’ın Güneybatı İlçelerinde (21-50 kg/m2) olması beklendiğinden ; ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, yağış anında kuvvetli rüzgar ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir."

uyari-1.jpg

Kaynak:HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.