Melih Meriç Açıkdan Kılıçdaroğlu'nu destekliyor...

Melih Meriç Açıkdan Kılıçdaroğlu'nu destekliyor...
CHP Gaziantep Milletvekili Meriç'ten Kılıçdaroğluna açık destek...

CHP Genel Başkanlığı için hem mevcut Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ile Özgür Özel'in adaylıkarı kesinleşti. CHP'nin Başkanlık Kongeresi'nde Kemal Kılıçdaroğlu ve Özgür Özel yarışacak. Gaziantep CHP Milletvekili Melih Meriç kongrede Kemal Kılıçdaroğlu'nu destekleyeceğini açıklayarak ' Ben sayın Kılıçdaroğlu'nu destekliyorum, siyasette ben ikili oynamam, netim! Öyle ilmi siyaset yaparak insanları kandırmam... Kılıçdaroğlu'nun yeniden seçilmesi için bütün Gaziantep kurultay delegeleriyle görüşüyorum... Chp Gaziantep il Başkanı Sayın Reis Reisoğlu ve delegelerin kimi desteklediğini bilmiyorum ama sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nu kongrede desteklemeleri gerektiğini düşünüyorum' dedi...

CHP KURULTAYI NE ZAMAN YAPILACAK? CHP GENEL BAŞKANLIĞI'NA KİMLER ADAY OLDU?
Partide şu ana kadar Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu hariç, Grup Başkanı Özgür Özel ve parti üyesi Örsan Kunter Öymen, parti genel merkezinde düzenledikleri basın toplantılarıyla, CHP Genel Başkanlığına aday olduklarını açıklamıştı.

Mevcut parti tüzüğüne göre CHP'de kurultayda genel başkanlığa aday olabilmek için ise yüzde 5 delegenin imzası gerekiyor.

 5 kasım'da yapılacak 38. Olağan Kurultay'da aday olabilmek için 69 delegenin imzasının divana sunulması lazım.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.