Gaziantep'te Muhteşem Düğün... Eviz ve Güleryüz Ailesinin Düğününde Gaziantep Siyaset Ve İş Dünyası Buluştu...

Gaziantep'te Muhteşem Düğün... Eviz ve Güleryüz Ailesinin Düğününde Gaziantep Siyaset Ve İş Dünyası Buluştu...
Gaziantep’in tanınmış ailelerinden İş İnsanı Ahmet Eviz’in yakışıklı oğlu Recep ile Güleryüz Ailesinin Güzel kızları Ceren, düzenlenen muhteşem bir törenle Mutluluğa evet dediler..

Gaziantep’te Başarılı projelere imza atan İş İnsanı Ahmet Eviz’in yakışıklı oğlu Recep ile Güleryüz Ailesinin Güzel kızları Ceren, Ömür boyu mutluluğa birlikte imza attılar. Genç çiftin düğün merasimine Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Bakan Yardımcısı Abdullah Tancan’ın yanı sıra Gaziantep Valisi Kemal Çeber ve çok sayıda iş ve siyaset dünyasından saygın davetliler katıldı.

GENÇ ÇİFTLERİN MUTLULUĞUNA ORTAK OLDULAR

Özel bir Otel’de gerçekleşen rüya gibi düğün töreninde genç çiftleri yalnız bırakmayan seçkin konuklar, genç çiftlerin mutluluğuna ortak olmaya çalıştılar. Bekarlığa nokta koyan Recep ve Ceren çiftini gece boyunca yalnız bırakmayan davetliler, TRT Türk Sanat Müziği Sanatçısı İhsan Güvenç’in seslendirdiği eserleri dinlediler.

MASAL GİBİ BİR TÖRENE ŞAHİTLİK ETTİLER

Genç çiftlerin nikah şahitliklerini Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Bakan Yardımcısı Abdullah Tancan, Gaziantep Valisi Kemal Çeber Bölge idare Mahkemesi Başkanı Mehmet Metin Kahraman, GiBTÜ Rektörü Şehmus Demir, GTO Başkanı Tuncay Yıldırım, Cemal Kadooğlu, GAHİB Başkanı  Zeynel Abidin Kaplan, Acarsan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Selim Acar, Altunkaya Group Yönetim Kurulu Başkanı  Mahsum Altunkaya, OBA Makarna Yönetim Kurulu Başkanı Musa Özgüçlü, Ateşsönmez Kimya Yönetim Kurulu Başkanı Raif Ateșsönmez, Selim Memiş, Ramazan Şimşek, Erhan Güleryüz, Mehmet Eviz, Mehmet Unat, Salim Seven, Sıddık Yılmaz, Emin Hafif, Saadettin Gün ve Şahinbey Belediye Başkan Yardımcısı Cuma Güzel gerçekleştirdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.