Gaziantep MHP'de Kongre Heyecanı...

Gaziantep MHP'de Kongre Heyecanı...
MHP Gaziantep’te heyecan dorukta. 7 Ekim Cumartesi günü Şahinbey Belediyesi Nikah Salonunda yapılacak kongrede, İl Başkanı Mustafa Bozgeyik tek liste ile seçime girecek. Yeni ve güçlü yönetimi ile seçime girecek olan Bozgeyik’in hedefi büyük. Bozgeyik, 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak Yerel Seçimlere güçlü bir yönetim ve güçlü teşkilat ile iddialı girecek…

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gaziantep İl ve İlçe Teşkilatları, bu hafta sonu yapılacak olan İl Kongresine kilitlendi. Genel Merkezin ‘Tek Liste, Tek Aday’ kararı doğrultusunda İl Başkanı Mustafa Bozgeyik, tek liste ile seçime girecek. 7 Ekim günü Şahinbey Belediyesi Nikah Salonunda düzenlenecek olan kongrede güven tazeleyecek olan Bozgeyik’in hedefi de iddiası da büyük.

İLÇE KONGRELERİ İLE İLGİLİ BRİFİNG VERDİ
Milliyetçi Hareket Partisi Gaziantep İl Başkanı Mustafa Bozgeyik, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi ziyaret etti. Ziyaret sonrası açıklamalarda bulunan Bozgeyik, ‘’Evladı olmaktan her zaman gurur duyduğum Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli'yi ziyaret ederek, İlimizde gerçekleştirdiğimiz ilçe kongrelerimiz hakkında bilgilendirmede bulunduk; Kıymetli kabulleri ve teşkilatımıza gösterdiği yön verici yaklaşımından dolayı Sayın Genel Başkanımıza şükranlarımı sunuyorum. Gaziantepli hemşehrilerimize selamları var’’ ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.