Gaziantep FK'da şablon oluştu! Sumudica ile değişim başladı

Gaziantep FK'da şablon oluştu! Sumudica ile değişim başladı
Süper Lig’e Erdal Güneş ile başlayan ve aldığı başarısız sonuçlarla 4. Hafta sonunda teknik direktör değişikliğine giderek Sumudica’yı takımın başına getiren Gaziantep Futbol Kulübü’nde özellikle son iki maçta takımın kazanmaya yönelik önemli gelişim gösterdiği görüldü.

Ligin ilk dört haftasında beklentilere cevap veremeyen Gaziantep Futbol Kulübü, İstanbulspor ve Samsunspor galibiyetleriyle adeta kendine geldi. Tekspor.net'in yaptığı çalışmalara göre Gaziantep FK'de gözlemlenen bir değişimin olduğu dikkat çekiyor.

4 HAFTADA ŞAŞIRTAN GÖRÜNTÜ

Gaziantep Futbol Kulübü, ligdeki ilk 4 maçında sahada pek iyi bir görüntü sergileyemedi. Transferlerin geçilmesi, takımın tam olarak çalışamaması başta olmak üzere çok sorunla mücadele eden Gaziantep Futbol Kulübü, bu ilk 4 haftada tribünlere kötü bir görüntü sergiledi. Takım şablonu bu haftalarda oluşmazken yönetim ise teknik direktör değişikliklerine devam etmek zorundadır.

SUMUDİCA İLE TRANSFER GELDİ

Erdal Güneş'in istediği dönemde transfer yapamayan Gaziantep Futbol Kulübü, yeni hocası Marius Sumudica'nın istediği 4-5 transfer yaparak kadrodaki büyük eksikliği giderdi. Sumudica ile birlikte Nita, Oğulcan, Dragus, Morais ve Nicolas N'Koulou transferleri yapılırken bu oyunculara takıma büyük katkı sağlandı.

TAKIM KAZANMAYA YÖNELİK OYNUYOR

Gaziantep Futbol Kulübü'nde takım şablonu son iki maçta otururken futbolcular ise Sumudica'nın taktığı bireysel olanları kazanmak için mücadele ediyorlar. İlk haftalara göre gruplar halinde otururken Sumudica ile kazanmaya yönelik hamleler yapılıyor. Samsun deplasmanında 5-4-1 düzeniyle oynayan Kırmızı-Siyahlılar kazanarak üç puanın sahibi oldular. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.