Deprem Bahanesiyle 130 Milyon TL Buhar Oldu!

Deprem Bahanesiyle 130 Milyon TL Buhar Oldu!
Hatay'ın Kırıkhan ilçesinde yaşayan Nejla Manavcı, yatırdığı 130 milyon TL'sini bankada göremiyor. 'Depremde evraklar kayboldu' denilmesine rağmen banka hâlâ ayakta. Acaba ne oldu?

Yılların birikimi olan 130 milyon TL'yi bir devlet bankasına yatıran Nejla Manavcı, bir süre sonra hesabında parayı göremedi ve bankaya başvurdu. Ancak karşılaştığı cevaplar, Manavcı'yı şoke etti

'Banka Yıkıldı' Denildi, Ama Gerçek Başka!

Depremler Sonrası Şaşırtan İddia

Kahramanmaraş merkezli depremler sonrasında bankaya başvuran Manavcı, bankanın yıkıldığı ve evraklarla kamera kaydının enkazda olduğu bilgisiyle karşılandı. Ancak işlemlerini yaptığı bankanın ayakta olduğunu fark eden Manavcı, dolandırıldığını iddia ediyor.

“Bana ekranı açtılar ben faiz oranlarını ekranda gördüm... Benim paramı yediler, dolandırıldım açıkçası”

Bir Devlet Bankasının Güvencesi Altında!

Manavcı, tüm birikimini bir devlet bankasına güvenerek yatırdı. Ancak yatırdığı bu devasa meblağın akıbeti hakkında net bilgilere ulaşamıyor. Manavcı, banka yetkililerinin evrakların depremde kaybolduğu ve kameraların depremde kırıldığı iddiasıyla kendisini oyaladıklarını ifade ediyor.

“Ben paramı bu bankaya yatırdım, banka yıkıldı dendi ama bankanın yıkılan yeri yok. Yalan söylüyorlar, resmen dolandırıldım.”

Banka Personelinden Şaşırtan İddia!

Olayı doğrulamayan banka personeli ise tam tersi bir iddia ortaya attı. Kendisinin de Nejla Manavcı tarafından dolandırıldığını öne süren personel, Manavcı'nın elindeki evraklar üzerinde oynamalar yaptığını ve kendisinin de bu süreçte mağdur olduğunu belirtiyor.Nejla Manavcı'nın iddialarına ne kadar inanılacağı ve bu dava sürecinin nasıl sonuçlanacağı merak konusu olmaya devam ediyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.