Gaziantep'te 38 yıl 8 ay kesinleşmis hapis cezası bulunan suç makinesi jandarmadan kaçamadı

Gaziantep'te 38 yıl 8 ay kesinleşmis hapis cezası bulunan suç makinesi jandarmadan kaçamadı
Gaziantep İl Jandarma Komutanlığınca yapılan istihbari çalışmalar neticesinde 38 yıl 8 ay kesinleşmis hapis cezası şüpheliyi yakaladı.

Gaziantep İl Jandarma Komutanlığınca yapılan istihbari çalışmalar neticesinde, hakkında 20 ayrı suçtan (9 ayrı Ruhsatsız Ateşli Silahlarla Mermileri Satın Alma veya Taşıma veya Bulundurma, 6 ayrı Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Ticareti Yapma veya Sağlama, 2 ayrı Mala Zarar Verme, Kasten Yaralama, Silahla Tehdit, Görevi Yaptırmamak İçin Direnme suçu) olmak üzere toplam 36 yıl 8 ay 8 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahıs, adli makamların koordinesinde yürütülen titiz planlama takip ve çalışmalar sonucunda, Şahitkamil İlçesi Taşlıca Mahallesinde 27 Eylül 2023 günü yapılan operasyon neticesinde yakalanarak gözaltına alınmıştır. Şahıs çıkarıldığı adli makamlarca tutuklanarak cezaevine teslim edilmiştir.

Gaziantep İl Jandarma Komutanlığı olarak halkımızın huzur ve güvenliğinin sağlanması için her türlü suç ve suçlu ile mücadele kapsamında yürütülen çalışmalarımıza 7/24 aralıksız olarak devam edilecektir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.