AK Parti Gaziantep İl Başkanı Çetin, kendisini enkazdan çıkaran itfaiyecilerle buluştu

AK Parti Gaziantep İl Başkanı Çetin, kendisini enkazdan çıkaran itfaiyecilerle buluştu
Kahramanmaraş merkezli depremlerde Nurdağı'nda enkaz altında kalan, eşini ve çocuğunu kaybeden AK Parti Gaziantep İl Başkanı Murat Çetin, kendisini enkazdan kurtaran itfaiye erleriyle buluştu.

AK Parti  Gaziantep İl Başkanı Murat Çetin, Gaziantep  Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ve AK Parti Gaziantep İl Kadın Kolları Başkanı Feray Yılmaz, İtfaiye Haftası vesilesiyle Gaziantep’te itfaiyecilerle bir araya geldi. Zorlu görevlerinde özveriyle çalışan itfaiye personelini ziyaret samimi bir atmosferde gerçekleşti. AK Parti İl Başkanı Murat Çetin, şehrin güvenliği ve halkın can güvenliği için gece gündüz demeden çalışan itfaiye ekiplerine teşekkür etti.

Çetin, itfaiyecilerin cesareti ve özverisinden övgüyle bahsederek, "6 Şubat depremlerinde göstermiş olduğunuz çaba, gayret ve özveri inkar edilemez. Keza itfaiye ekiplerimizin canla başla çalışmaları neticesinde enkazdan kurtulabildim ve bugün burada sizlere teşekkür edebiliyorum. Sizler, şehrimizin gerçek kahramanlarısınız. Her an her yerde hazır olmanız bizim için büyük bir güvence. İtfaiye Haftası, sizlerin değerini anlamamız ve takdir etmemiz için önemli bir fırsattır” diye konuştu.

Buluşmada itfaiye erleri yaşadıkları deneyimleri anlattılar. İtfaiye personelinin çalışmalarına daha fazla destek sağlanması ve ihtiyaçlarının karşılanması konuları da görüşüldü. İtfaiyeciler ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirirken, AK Parti Gaziantep İl Başkanı Murat Çetin Gaziantep için el birliğiyle çalışmaya devam edeceklerini belirtti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.