GAZİANTEP'TE SAĞLIKTA MÜDÜR SKANDALI! Gaziantep'e, ORDU TİCARET ODASI BAŞKANI SAĞLIK MÜDÜRÜ ATADI! ! Gaziantep'te Sağlık Müdürlüğü Yapacak Doktor Yok Mu?

GAZİANTEP'TE SAĞLIKTA MÜDÜR SKANDALI! Gaziantep'e, ORDU TİCARET ODASI BAŞKANI SAĞLIK MÜDÜRÜ ATADI! ! Gaziantep'te Sağlık Müdürlüğü Yapacak Doktor Yok Mu?
Kahramanmaraş İl Sağlık Müdürlüğü 'ne atanan Beytullah Şahin 1 saat sonra görevden alınmıştı! eytullah Şahin, 24 saat dolmadan görevden alınarak tabiri caizse rekor kırdı. Aynı kişi Gaziantep il sağlık Müdürü olarak 1 ay sonra atandı

Sağlık Müdürü Ümit Tiryaki yaklaşık 4 yıla yakın görev yaptığı İl Sağlık Müdürlüğü görevinden Sağlık Bakanı Fahrettin Koca tarafından görevden alındı. Yaklaşık 4 sene önce atamasını yine Fahrettin Koca'nın yaptığı Ümit Tiryaki yine Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın isteği ile görevden alınmıştı. Ümit Tiryaki atamadan önce ise Sağlık Bakanı Fahrettin Koca mevcut AK Parti Gaziantep Milletvekili Eyüp Özkeceçi'yi arayarak " Ben Ümit Tiryaki'ye kefilim. Gaziantep için en iyi hizmeti verecektir. Kendisini yakından tanıyorum ve iyi hizmetler yapacağına inanıyorum" dediği öğrenilirken Eyüp Özkeçeci ise Bakan Koca'ya "Takdir sizin Bakanım. Siz böyle istiyorsanız atamayı yapın" dedi. Bu konuşma üzerine ise Ümit Tiryaki 4 sene önce Gaziantep'te il sağlık müdürü oldu.

2 KEZ İSTEMEDİLER

2 ay önce AK Parti ve MHP Gaziantep Milletvekillerinden bazıları Ümit Tiryaki'nin Gaziantep İl Sağlık Müdürlüğü yapmasına karşı çıktığı iddia edildi ve bunun üzerine ise Bakan Koca Ümit Tiryaki'yi görevden aldı. Daha sonra ise yapılan görüşmeler sonucunda Ümit Tiryaki tekrardan göreve getirildi. Son olarak ise geçtiğimiz günlerde Ümit Tiryaki Sağlık Bakanı Koca tarafından tekrardan görevden alındı. Tiryaki Müdürlüğü döneminde kritik hatalar yaparak hem Türk Tabipler Birliği'nden hem de AK Parti ve MHP Milletvekillerinin tepkisini çekmişti.


TİRYAKİ GİTTİ, MARAŞ'TA BİR GÜN GÖREV YAPAN ŞAHİN ATANDI

Ümit Tiryaki'nin Gaziantep İl Sağlık Müdürlüğü görevinden alındıktan sonra bu sefer yerine aslen Ordulu olan Beytullah Şahin ilk önce Kahramanmaraş'a İl Sağlık Müdürü olarak atandı. Daha sonra ise Kahramanmaraş'ta sadece bir gün görev yapan Beytullah Şahin Bakan Koca'nın talimatı ile Gaziantep'e atandı. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca AK Parti Gaziantep'in çiçeği burnunda il başkanı Murat Çetin'i arayarak " Sayın başkanım Dr. Beytullah Şahin Gaziantep için en iyi hizmeti yapacaktır. Gözünüz arkanızda olmasın" dediği öğrenilirken Murat Çetin'in ise Bakan Koca'ya " Takdir sizindir ama Gaziantep kendi öz evladından birisini İl Sağlık Müdürü olarak istiyor. Yinede siz bilirsiniz" dedi.

ORDU'YA ATANSIN!

17 Ağustos'ta atama kararının iptal edilmesinin ardından Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’yı liyakati davranmaya davet eden Ordu Ticaret ve Sanayi Odası (OTSO) Başkanı Levent Karlıbel, Şahin'in Antep'e atanması için "Hak yerini buldu" dedi..

GAZİANTEP'TE SAĞLIKTA BÜROKRASİ REZALETİ

Gaziantep, Kahramanmaraş'ta 1ay önce yaşanan il sağlık müdürlüğüne atama konusunu tartışırken,  1  ayönce Kahramanmaraş Sağlık Müdürlüğü'ne atanan ve 1 saat geçmeden görev koltuğuna bile oturmadan, tarihi görevden alınma rekoru kıran, Doktor Beytullah Şahin'in nasıl Gaziantep İl Sağlık Müdürü olmasını hayretle izliyor.


İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ'NE ATANACAK GAZİANTEPLİ DOKTOR YOK MU?

Gaziantep'teki doktorlar Kahramanmaraş'ta bir gün görev yaptıktan sonra apar topar Gaziantep'e atanan Beytullah Şahin'in atamasına büyük tepki gösterdiler. Gaziantepli doktorlar " Koskoca Gaziantep'te görev yapacak doktor yok mu? Nedense Gaziantep'e atanan bu müdürlere bizden başka ne AK Partili ve MHP'li vekiller ne Belediye Başkanları ne de Parti yöneticileri hiç bir şey demiyor. Gaziantep AK Parti'ye oy veriyor ama nimetini ithal müdürler görüyor." dediler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.